|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:24 pm
]Goth bless[ Ibris VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria Az milo popatrzyc, aczkolwiek specjalista nie jestem - w koncu dziewczyna... xd 3nodding eek .... eeee... yy.. *rozglada sie w okolo* o.. slicznosci... eek wink heart te..... ty odstap ty juz jestes zajety! xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:27 pm
opcy ]Goth bless[ Ibris VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria Az milo popatrzyc, aczkolwiek specjalista nie jestem - w koncu dziewczyna... xd 3nodding eek .... eeee... yy.. *rozglada sie w okolo* o.. slicznosci... eek wink heart te..... ty odstap ty juz jestes zajety! xp xd Popycha go w kat(cie) xd scream heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:30 pm
]Goth bless[ Popycha go w kat(cie) xd scream heart OMG gonk gonk gonk gonk Kage!! nie jestem jeszcze gotow !!!!! xp xp xp xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:32 pm
opcy ]Goth bless[ Popycha go w kat(cie) xd scream heart OMG gonk gonk gonk gonk Kage!! nie jestem jeszcze gotow !!!!! xp xp xp xp *Wpycha mu paczke globulek do ust, uderza w brzuch i potrzasa jego glowa* No, to teraz jestes... tylko... *szepcze mu do ucha* Badz delikatny 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:34 pm
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Popycha go w kat(cie) xd scream heart OMG gonk gonk gonk gonk Kage!! nie jestem jeszcze gotow !!!!! xp xp xp xp *Wpycha mu paczke globulek do ust, uderza w brzuch i potrzasa jego glowa* No, to teraz jestes... tylko... *szepcze mu do ucha* Badz delikatny 3nodding heart *gryzie go w łydke i ucieka* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:35 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:35 pm
opcy ]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ Popycha go w kat(cie) xd scream heart OMG gonk gonk gonk gonk Kage!! nie jestem jeszcze gotow !!!!! xp xp xp xp *Wpycha mu paczke globulek do ust, uderza w brzuch i potrzasa jego glowa* No, to teraz jestes... tylko... *szepcze mu do ucha* Badz delikatny 3nodding heart *gryzie go w łydke i ucieka* gonk Wracaj!!! Wraaaaacaaaaaaaaj!!! gonk crying ... buuu... *spoglada w strone Ibris twisted *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:36 pm
]Goth bless[ Wracaj!!! Wraaaaacaaaaaaaaj!!! gonk crying ... buuu... *spoglada w strone Ibris twisted * Ach tak, opcy poszedl do teraz ja... XDDDDD nie ma!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:38 pm
swoja droga w jednej z czesci "Autostopem przez galaktyke" D.Adamsa istniala cywilizacja ktora sie porozumiewala za pomoca ugryzien w łydke.. xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:39 pm
Ibris ]Goth bless[ Wracaj!!! Wraaaaacaaaaaaaaj!!! gonk crying ... buuu... *spoglada w strone Ibris twisted * Ach tak, opcy poszedl do teraz ja... XDDDDD nie ma! Ale ja go tylko smyralem pejczem po brzuszku... no i umylem rece! 3nodding scream heart I to nie prawda ze za wczesnie dochodze!!! scream domokun heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:39 pm
opcy swoja droga w jednej z czesci "Autostopem przez galaktyke" D.Adamsa istniala cywilizacja ktora sie porozumiewala za pomoca ugryzien w łydke.. xd jak okazywali zazdrosc albo zlosc? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:41 pm
Ibris opcy swoja droga w jednej z czesci "Autostopem przez galaktyke" D.Adamsa istniala cywilizacja ktora sie porozumiewala za pomoca ugryzien w łydke.. xd jak okazywali zazdrosc albo zlosc? xd odpowiedniom modulacja gryzienia w łydke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:42 pm
opcy Ibris opcy swoja droga w jednej z czesci "Autostopem przez galaktyke" D.Adamsa istniala cywilizacja ktora sie porozumiewala za pomoca ugryzien w łydke.. xd jak okazywali zazdrosc albo zlosc? xd odpowiedniom modulacja gryzienia w łydke 3nodding No to wiem, ale wiesz... ee.. wiesz jaka to ta modulacja? XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:43 pm
Ibris opcy Ibris opcy swoja droga w jednej z czesci "Autostopem przez galaktyke" D.Adamsa istniala cywilizacja ktora sie porozumiewala za pomoca ugryzien w łydke.. xd jak okazywali zazdrosc albo zlosc? xd odpowiedniom modulacja gryzienia w łydke 3nodding No to wiem, ale wiesz... ee.. wiesz jaka to ta modulacja? XD Zacisniecie szostek na dolnej czesci lydki znaczyloby, "Kochalem sie z Billem Clintonem i z jego saksofonem", teraz rozumiesz? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|