|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:18 pm
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE TEN MIAL KOŁO 2O LAT ALE I TAK W STRINGACH NAJLEPIEJ WYGLĄDAJĄ KOBIETY Bo stringi wymyslono z zamysłem pokazania pieknych tyleczków kobiecych a nie paskudnych wlochatych dup !! meskich ! ZGADZAM SIE NIE MA TO JAK KOBIECE KSZTAŁTY SZCZEGULNIE PIĘKNIE POKAZANE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:19 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE TEN MIAL KOŁO 2O LAT ALE I TAK W STRINGACH NAJLEPIEJ WYGLĄDAJĄ KOBIETY Bo stringi wymyslono z zamysłem pokazania pieknych tyleczków kobiecych a nie paskudnych wlochatych dup !! meskich ! ZGADZAM SIE NIE MA TO JAK KOBIECE KSZTAŁTY SZCZEGULNIE PIĘKNIE POKAZANE Amen ... i do tego w jakimś Egzotycznym pleneze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:21 pm
BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE TEN MIAL KOŁO 2O LAT ALE I TAK W STRINGACH NAJLEPIEJ WYGLĄDAJĄ KOBIETY Bo stringi wymyslono z zamysłem pokazania pieknych tyleczków kobiecych a nie paskudnych wlochatych dup !! meskich ! ZGADZAM SIE NIE MA TO JAK KOBIECE KSZTAŁTY SZCZEGULNIE PIĘKNIE POKAZANE Amen ... i do tego w jakimś Egzotycznym pleneze biggrin AŻ SILINA CIEKNIE SAMA Z UST
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:24 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf SERAFIN-WAMPIRE TEN MIAL KOŁO 2O LAT ALE I TAK W STRINGACH NAJLEPIEJ WYGLĄDAJĄ KOBIETY Bo stringi wymyslono z zamysłem pokazania pieknych tyleczków kobiecych a nie paskudnych wlochatych dup !! meskich ! ZGADZAM SIE NIE MA TO JAK KOBIECE KSZTAŁTY SZCZEGULNIE PIĘKNIE POKAZANE Amen ... i do tego w jakimś Egzotycznym pleneze biggrin AŻ SILINA CIEKNIE SAMA Z UST Ej ej ej nie na podłogę ziomek ..@_@ podaje chusteczke ..!!! A no widok miodzio ..!!! i koszukla biało zielona w paski ... .mmmm !! a nie to ..ups biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:28 pm
Amen ... i do tego w jakimś Egzotycznym pleneze biggrin
AŻ SILINA CIEKNIE SAMA Z USTEj ej ej nie na podłogę ziomek ..@_@ podaje chusteczke ..!!!
A no widok miodzio ..!!! i koszukla biało zielona w paski ... .mmmm !! a nie to ..ups biggrin
..WYCIERAM PODLOGE.. SORKI ROZMAŻYŁEM SIE TWÓJ IDEAŁ KOBIETY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:28 pm
BeeWolf Ej ej ej nie na podłogę ziomek ..@_@ podaje chusteczke ..!!! A no widok miodzio ..!!! i koszukla biało zielona w paski ... .mmmm !! a nie to ..ups biggrin jakas znajoma ta koszulka wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:29 pm
Omega Sun BeeWolf Ej ej ej nie na podłogę ziomek ..@_@ podaje chusteczke ..!!! A no widok miodzio ..!!! i koszukla biało zielona w paski ... .mmmm !! a nie to ..ups biggrin jakas znajoma ta koszulka wink NIE WIEM MOŻLIWE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:30 pm
SERAFIN-WAMPIRE Amen ... i do tego w jakimś Egzotycznym pleneze biggrin AŻ SILINA CIEKNIE SAMA Z USTEj ej ej nie na podłogę ziomek ..@_@ podaje chusteczke ..!!! A no widok miodzio ..!!! i koszukla biało zielona w paski ... .mmmm !! a nie to ..ups biggrin ..WYCIERAM PODLOGE.. SORKI ROZMAŻYŁEM SIE TWÓJ IDEAŁ KOBIETY moj ideał kobiety wlasnie napisał ze znajoma ta koszulka :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:32 pm
moj ideał kobiety wlasnie napisał ze znajoma ta koszulka :* NO TAK MOGŁEM SIE DOMYŚLEĆ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:36 pm
SERAFIN-WAMPIRE Quote: moj ideał kobiety wlasnie napisał ze znajoma ta koszulka :* NO TAK MOGŁEM SIE DOMYŚLEĆ smile ..hehe biggrin ...!!! Inteligetna, smiała, Delikatna, Otwarta ale nie przesadnie troszke tajennicza, kchajaca, odpowiedzialna, grzeczna ale lubiaca zaszaleć czasem, opiekuńcza, słodka, + wiele pomniejszych cch które kszatałtuca cała osobowosc i Jak to ktoś powiedział "oczywiście ideał musi mieć "coś" w sobie "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:40 pm
Bee Wolf Inteligetna, smiała, Delikatna, Otwarta ale nie przesadnie troszke tajennicza, kchajaca, odpowiedzialna, grzeczna ale lubiaca zaszaleć czasem, opiekuńcza, słodka, + wiele pomniejszych cch które kszatałtuca cała osobowosc i Jak to ktoś powiedział "oczywiście ideał musi mieć "coś" w sobie " RACJA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:42 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf Inteligetna, smiała, Delikatna, Otwarta ale nie przesadnie troszke tajennicza, kchajaca, odpowiedzialna, grzeczna ale lubiaca zaszaleć czasem, opiekuńcza, słodka, + wiele pomniejszych cch które kszatałtuca cała osobowosc i Jak to ktoś powiedział "oczywiście ideał musi mieć "coś" w sobie " RACJA no to podobnie myslimy wink !!! eek Ale Omi ci nie oddam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:48 pm
BeeWolf no to podobnie myslimy wink !!! eek Ale Omi ci nie oddam smile KAZDY NORMALNY MĘŻCZYZNA MYŚLĄCY GŁOWĄ A NIE JAJAMI TAK MYŚLI A O OMI SIE NIE MARTW MAM SWOJA KOBIETE SWUJ IDEAŁ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:54 pm
SERAFIN-WAMPIRE BeeWolf no to podobnie myslimy wink !!! eek Ale Omi ci nie oddam smile KAZDY NORMALNY MĘŻCZYZNA MYŚLĄCY GŁOWĄ A NIE JAJAMI TAK MYŚLI A O OMI SIE NIE MARTW MAM SWOJA KOBIETE SWUJ IDEAŁ No no dobrze biggrin ... he normalny ..!!! zebym ja był normalny !!! smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Sep 12, 2004 3:56 pm
[quote="BeeWol No no dobrze biggrin ... he normalny ..!!! zebym ja był normalny !!! smile
A DLACZEGO ASZ BYĆ NIE NORMALNY
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|