|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 8:57 am
Bytka abo na bytka to je zapytka mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 9:32 am
cool
A doszły mnie słuchy, że coś na polskiej Gildii sie źle dzieje !
Cieszmy sie partyzanci, zostało nam jeszcze do zlikwidowania kilka tysiecy przeruznych gildii aż podbijemy cała gaie :] twisted
A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP. a i szto to Kozi adwokat ?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:01 am
BeeWolf_san cool A doszły mnie słuchy, że coś na polskiej Gildii sie źle dzieje ! Cieszmy sie partyzanci, zostało nam jeszcze do zlikwidowania kilka tysiecy przeruznych gildii aż podbijemy cała gaie :] twisted A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP. a i szto to Kozi adwokat ?! a wiesh ze nawet ja sie nie zagłebaiałem co to za adwokat question ... poprostu przypałetała sie zbłakana duszyczka i tyle mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:20 am
BeeWolf_san i szto to Kozi adwokat ?! to przyjaciel Delein 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:22 am
Addik BeeWolf_san cool A doszły mnie słuchy, że coś na polskiej Gildii sie źle dzieje ! Cieszmy sie partyzanci, zostało nam jeszcze do zlikwidowania kilka tysiecy przeruznych gildii aż podbijemy cała gaie :] twisted A i po drugie kto wpuscił Yoseia na RP. a i szto to Kozi adwokat ?! a wiesh ze nawet ja sie nie zagłebaiałem co to za adwokat question ... poprostu przypałetała sie zbłakana duszyczka i tyle mrgreen ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:29 am
Rufus dostal Bana. Kto nastepny ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:31 am
Ozzwald Rufus dostal Bana. Kto nastepny ? losowo ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 10:58 am
revcat Kiray heeHeeeejjjj Witaj Towarzyszu xd o zesz kurwa ja pierdole...kope lat tawarisz poruczniku... mrgreen *wyciaga butelczyne i polewa do szklanek* co slychac? ja dzisiaj kurka mam zajebiscie ale to zajebiscie zly ********! pirate *wypija szklaneczke* ja tez mam nie najlepsze dwa ostatnie dni gdyz mam remont w domu...a ja tego nie lubie...wszystko trzeba powynosic po odsuwac i wogle a to tylko dlatego ze moja matka stwierdzila ze trzeba zmienic kolory scian w kilku pokojach domokun a jak tam praca ktora piszesz? skonczona?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 11:02 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 11:35 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 12:07 pm
Adwokat.Kozy revcat czesc! powiedz mi jakich noobow macie na mysli? bo troche ich jest ale sa godni i nie godni... przez noopberstwo nie mamy na mysli osob nowych (chociaz do tych nooby glownie sie zaliczaja), w koncu kazdemu trzeba dac jakas szanse... chodzi raczej o ludzi: a) pieprzacych glupoty ('JEEJEJE :*:*:* PSZYTUULLL JEJEJ :*:**'); b) ludzi, ktorzy nie maja nic ciekawego do powiedzenia - nic soba nie reprezentuja (wiadomo, na poczatku kazdy moze byc cichy, nie czuc klimatu, wstydzic sie.. ale jezeli taki stan utrzymuje sie wiecznie to znaczy ze cos jest na rzeczy -> ktos tu nie pasuje); c) ludzi, ktorzy weszly odwiedzic gildie jedynie raz (kilka razy) i polazyli na nia lache dobrze mowisz Towarzyszu...nic do dac nic ujac... a zeby Ci w gardle nie zaschlo*wyjmuje butelke polewa do szklanki i podaje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 12:10 pm
Witam piekne pan...Towarzyszki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 12:24 pm
ninja szukam lethiel ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 1:03 pm
Omega Sun BeeWolf_san i szto to Kozi adwokat ?! to przyjaciel Delein 3nodding tylko przyjaciel? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 06, 2005 1:21 pm
Jaswinder Omega Sun BeeWolf_san i szto to Kozi adwokat ?! to przyjaciel Delein 3nodding tylko przyjaciel? twisted my mozemy sie tylko domyslac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|