|
|
Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Mar 25, 2009 11:03 am
Obilia Medvelaszlo szabcsilla Sziasztok! Csillának hívnak és magyar vagyok. Úgy gondoltam itt lenne a helyem. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Legújabb "őrületem": SZERETEM A TWILIGHT-ot minden mennyiségben. Üdv nálunk cool Nah szép... Újabb TWILIGHT rajongó.... Obilia: Én is 20 vagyok... stare Ok bocs sweatdrop Úgy értem akkor még feszélyezve voltam mert azt hittem hogy főleg fiatalabbakból áll a guild...
én meg 18 vagyok.... de no off... c'mon át a tereferébe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:01 am
Sziasztok! biggrin Ferenczi Orsolyának hívnak-de itt inkább csak Kyreshaként lennék jelen xd -, Dunavarsányban lakom, bár most minden időmet Mosonmagyaróváron, az egyetemen töltöm. Két évfolyam társam lévén ismertem meg az oldalt, ők Fenrie és Volfram. Sok köszönet nekik! smile Leginkább az írogatós rész érdekel itt a fórumon, ahol saját történetetek van, igazából ez keltette fel az érdeklődésemet, szóval ha nem gond, belépnék! biggrin Legjobban az írás, olvasás, rajzolás, lovaglás, videó vágás és még jó pár dolog érdekel, de kevés a hely xd És nagyon imádom az állatokat, leginkább a lovakat, farkasokat és kutyákat!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:06 am
Ja... sweatdrop És kihagytam azt ami igen csak a lételemem, szóval égek is rendesen... xp Imádom az Anime-kat!!!! biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:06 am
hello itt am nyugodtan csatlakozz mindig szívesen várunk mindenki újat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 10:59 am
Üdv smile Én is felsősulis vagyok igaz nem egyetemista.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:01 am
napsugar Obilia Medvelaszlo szabcsilla Sziasztok! Csillának hívnak és magyar vagyok. Úgy gondoltam itt lenne a helyem. Szeretek olvasni, zenét hallgatni. Legújabb "őrületem": SZERETEM A TWILIGHT-ot minden mennyiségben. Üdv nálunk cool Nah szép... Újabb TWILIGHT rajongó.... Obilia: Én is 20 vagyok... stare Ok bocs sweatdrop Úgy értem akkor még feszélyezve voltam mert azt hittem hogy főleg fiatalabbakból áll a guild...
én meg 18 vagyok.... de no off... c'mon át a tereferébe Oké sweatdrop smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:31 am
Üdv itt! blaugh És légy aktív tagunk mert ha nem... xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 30, 2009 11:35 am
sgergely Üdv itt! blaugh És légy aktív tagunk mert ha nem... xp xd mert ha nem....akkor nem.....az a lényeg, hogy jól érezd magad......üdv itt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 11:28 am
Kyresha the WolfDemon Sziasztok! biggrin Ferenczi Orsolyának hívnak-de itt inkább csak Kyreshaként lennék jelen xd -, Dunavarsányban lakom, bár most minden időmet Mosonmagyaróváron, az egyetemen töltöm. Két évfolyam társam lévén ismertem meg az oldalt, ők Fenrie és Volfram. Sok köszönet nekik! smile Leginkább az írogatós rész érdekel itt a fórumon, ahol saját történetetek van, igazából ez keltette fel az érdeklődésemet, szóval ha nem gond, belépnék! biggrin Legjobban az írás, olvasás, rajzolás, lovaglás, videó vágás és még jó pár dolog érdekel, de kevés a hely xd És nagyon imádom az állatokat, leginkább a lovakat, farkasokat és kutyákat!
*nyakába ugrik* 4laugh látom veled is lesz pár közös témánk xD
Üdv mindenkinek heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 1:51 pm
Sziasztok mindenki! A nevem Pándi Máté, de hallgatok a Motti vagy Luffy megszólításra is - és ezek, valamint az avim megjelenése után le sem tagadhatnám hogy animefan (One Piece) lennék. 17 éves vagyok, Budapesten lakom és itt is járok suliba. Kedvenc időtöltésem a lazsáláson kívül (hát igen, ez van xD) a rajzolás, az úszás, és a gépen való lógás - mondhatni egészséges vagyok. blaugh Ezenkívül hobbim a japán kultúra több megnyilvánulásának imádása, például díszkardok gyűjtése - és ezzel azt a tényt próbálom leplezni hogy elsősorban az animék és mangák miatt szeretem japánt.
Ennyi volna tömören rólam :3 Már ha ezt lehet tömörnek nevezni sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 1:54 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Apr 08, 2009 2:06 pm
Üdv a többi anime fan között.... xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 1:02 am
Új tag!!! blaugh Üdv közöttünk!!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 09, 2009 2:30 am
Sziasztok...emm...asszem visszatértem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
 |
|