|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:44 pm
Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam hejak sayo ...wiesz co...zaglosuje jak na zlosc tylko ile mozna par nominowac??..aha a czy ktos juz glowowal?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:45 pm
Jaswinder crying dzidzia chce buuuzi crying O_o eee co tu sie dzieje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak czy siak stare Kajika czuc sie urazona ze ty "zle" zlozyc zyczenia na urodziny..
/ jak czlowiek za duzo czyta o jaskiniowcach to sie takim staje stare /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Jaswinder crying dzidzia chce buuuzi crying dzidzia poczeka.... na co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam Potyka się i wpada na transparent, rozdzierając go na pol. stressed Ups... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:47 pm
Vykk Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam hejak sayo ...wiesz co...zaglosuje jak na zlosc tylko ile mozna par nominowac??..aha a czy ktos juz glowowal? ja np tak....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:47 pm
Czarny Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam Potyka się i wpada na transparent, rozdzierając go na pol. stressed Ups... sweatdrop nie martw się... drugi taki jest na tyłku teodora... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:49 pm
Vykk Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam hejak sayo ...wiesz co...zaglosuje jak na zlosc tylko ile mozna par nominowac??..aha a czy ktos juz glowowal? pare osob juz glosowalo XD ile par... chyba jedna @_@ nie myslalem o tym razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:49 pm
rAzorek Tak czy siak stare Kajika czuc sie urazona ze ty "zle" zlozyc zyczenia na urodziny.. / jak czlowiek za duzo czyta o jaskiniowcach to sie takim staje stare / zle to znaczy za pozno...? a moze liczy sie tlyko prezent XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:50 pm
Czarny Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam Potyka się i wpada na transparent, rozdzierając go na pol. stressed Ups... sweatdrop stressed prostuje szpony...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:51 pm
Sayokun Czarny Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam Potyka się i wpada na transparent, rozdzierając go na pol. stressed Ups... sweatdrop stressed prostuje szpony... eek A ja ci bumpowałem, jak miałeś questa! Mersi, Mersi! gonk gonk gonk aj beg ju! Hew mersi!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:54 pm
Jaswinder "Spirala Nienawiści" nowa telenowela produkcji Poland on Gaia Guilt... xd xp dobre....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:55 pm
Czarny Sayokun Czarny Sayokun 'wchodzi z drogim transparentem *glosujcie w konkursie* ' witam Potyka się i wpada na transparent, rozdzierając go na pol. stressed Ups... sweatdrop stressed prostuje szpony... eek A ja ci bumpowałem, jak miałeś questa! Mersi, Mersi! gonk gonk gonk aj beg ju! Hew mersi! 'nawleka nitke na szpony i zaczyna zszywac transparent' blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:56 pm
Lina-san rAzorek Tak czy siak stare Kajika czuc sie urazona ze ty "zle" zlozyc zyczenia na urodziny.. / jak czlowiek za duzo czyta o jaskiniowcach to sie takim staje stare / zle to znaczy za pozno...? a moze liczy sie tlyko prezent XP To wymaga rozwazenia sweatdrop .... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:57 pm
wychodzę... I'll be back... nie żegnam się jeszcze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|