|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:30 pm
gav stara co u ciebie? kajika placze mi w słuchgwacev zew jej nie słuchasz i nie kochasz.......!! tyyyyyyy *łapie za POLICZKI i ciagnie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:31 pm
*wyglada zza framugi*
Czesc wszystkim! Jak leci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:32 pm
Lethiel O.o *podbiega do niego z kubeczkiem gorącej herbatki z miodkiem* pij 3nodding Oh... Dziekuje ... :gul, gul, gul...: Eh... nacik na chwilke zanikl ... confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lina-san czesc i nie uzywaj tego zalosnego KOLORU sweatdrop ktos chyba nie w humorze... a jak nie wolno?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san czesc i nie uzywaj tego zalosnego KOLORU 3nodding 3nodding lepiej uzyj tego xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:33 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
musze mykac.. dobranoc 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:34 pm
Lina-san gav stara co u ciebie? kajika placze mi w słuchgwacev zew jej nie słuchasz i nie kochasz.......!! tyyyyyyy *łapie za POLICZKI i ciagnie* neutral tobie mowi jedno.. mi drugie.. Heh A mi plakala w sluchawke ze o nie j nei pamietasz i ze waznijszy dla ciebie jakis facet ? stare Czasem mam dosc... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:35 pm
rAzorek Lina-san gav stara co u ciebie? kajika placze mi w słuchgwacev zew jej nie słuchasz i nie kochasz.......!! tyyyyyyy *łapie za POLICZKI i ciagnie* neutral tobie mowi jedno.. mi drugie.. Heh A mi plakala w sluchawke ze o nie j nei pamietasz i ze waznijszy dla ciebie jakis facet ? stare Czasem mam dosc... stare -______________________________- taki wazny ze nie przychodze na mangowe bo on tam przyłazi -_-'''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:35 pm
Lethiel musze mykac.. dobranoc 3nodding 3nodding 3nodding papa! *przytulas na dobranoc* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:36 pm
Lina-san opcy sweatdrop ktos chyba nie w humorze... a jak nie wolno? *bije pokłony* ...nie jestem godny ...nie jestem godny crying crying crying crying stare jasne ze wolno... a wolno to zauwazyc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:36 pm
Lethiel musze mykac.. dobranoc 3nodding 3nodding 3nodding milych snow ... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:37 pm
opcy Lina-san opcy sweatdrop ktos chyba nie w humorze... a jak nie wolno? *bije pokłony* ...nie jestem godny ...nie jestem godny crying crying crying crying stare jasne ze wolno... a wolno to zauwazyc? jasne ze wolno stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|