|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:08 pm
Lethiel witaj linciu *przytuuuuuuul* whee czesc
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:10 pm
Jaswinder Lethiel auu crying dobra poddaje siem blaugh 3nodding ja i tak mam jush moje koffanie whee heart heart heart eek VICTORY!!! 3nodding cool mrgreen 4laugh blaugh heart *podaje ciastko* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:11 pm
opcy Jaswinder Lethiel auu crying dobra poddaje siem blaugh 3nodding ja i tak mam jush moje koffanie whee heart heart heart eek VICTORY!!! 3nodding cool mrgreen 4laugh blaugh heart *podaje ciastko* xd O.o .... gonk .. nie biesh tego ciastka !! one sa dziwne xd xd xd *rzooca w opcego poduszką* nie trooj loodzi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:12 pm
opcy Jaswinder Lethiel auu crying dobra poddaje siem blaugh 3nodding ja i tak mam jush moje koffanie whee heart heart heart eek VICTORY!!! 3nodding cool mrgreen 4laugh blaugh heart *podaje ciastko* xd eek sweatdrop *zjada* 4laugh a buzi, gdzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:13 pm
oki ide juz lulac XD
dobranoc wam szkraby ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:14 pm
Miss_Karina oki ide juz lulac XD dobranoc wam szkraby ^^ papatki Kari wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:15 pm
Lethiel O.o .... gonk .. nie biesh tego ciastka !! one sa dziwne xd xd xd *rzooca w opcego poduszką* nie trooj loodzi xd a tam trujące od razu.. w koncu zyjesz jeszcze...... xp dobra widzisz od czasu do małe rózowe potwory z twarza Kristiny Agilery ale to sie zdaza...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:15 pm
O.o *podbiega do niego z kubeczkiem gorącej herbatki z miodkiem* pij 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:16 pm
Miss_Karina oki ide juz lulac XD dobranoc wam szkraby ^^ brejnocy... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:17 pm
opcy Lethiel O.o .... gonk .. nie biesh tego ciastka !! one sa dziwne xd xd xd *rzooca w opcego poduszką* nie trooj loodzi xd a tam trujące od razu.. w koncu zyjesz jeszcze...... xp dobra widzisz od czasu do małe rózowe potwory z twarza Kristiny Agilery ale to sie zdaza... O.o .... aaaaaaaaaa !!! xd xd xd mały roożowy potwoor z twarzą Kristiny Agilery !! *biega w koolko machając lapkami* gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder Lethiel auu crying dobra poddaje siem blaugh 3nodding ja i tak mam jush moje koffanie whee heart heart heart eek VICTORY!!! 3nodding cool mrgreen 4laugh blaugh heart *podaje ciastko* xd eek sweatdrop *zjada* 4laugh a buzi, gdzie? wink zobaczymy czy bedziesz grzeczna dzis....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Jaswinder opcy Jaswinder Lethiel auu crying dobra poddaje siem blaugh 3nodding ja i tak mam jush moje koffanie whee heart heart heart eek VICTORY!!! 3nodding cool mrgreen 4laugh blaugh heart *podaje ciastko* xd eek sweatdrop *zjada* 4laugh a buzi, gdzie? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 1:19 pm
Lethiel O.o .... aaaaaaaaaa !!! xd xd xd mały roożowy potwoor z twarzą Kristiny Agilery !! *biega w koolko machając lapkami* gonk wazmiesz troche makowin na uspokojenie i bedzie git! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|