|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:44 pm
Lethiel opcy na walentynki mam jeszcze ta:  *wiesza mu sie na szyji z serdooszkami w oczach* xd xp wa-len-ty-nki... bleeeeeee gonk gonk gonk xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:46 pm
Lethiel opcy na walentynki mam jeszcze ta:  *wiesza mu sie na szyji z serdooszkami w oczach* xd xp *skacze na opcego, przewraca na ziemię* mrau, "mój ci on!!!" heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:46 pm
Lethiel *wiesza mu sie na szyji z serdooszkami w oczach* xd xp whee xd xp jejku! i pomyslec ze jeszcze przed chwila mialem błagac o akceptacje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:48 pm
Miss_Karina Lethiel opcy na walentynki mam jeszcze ta:  *wiesza mu sie na szyji z serdooszkami w oczach* xd xp wa-len-ty-nki... bleeeeeee gonk gonk gonk xp stressed je szczeze mowiac tez nie cierpie (zajrzyj do profilu i zobaczysz czemu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Lethiel opcy na walentynki mam jeszcze ta:  *wiesza mu sie na szyji z serdooszkami w oczach* xd xp wa-len-ty-nki... bleeeeeee gonk gonk gonk xp stressed xd ja tam sie cieshu na walentynki ;}
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy skad masz ten komix? jesli sciagnales to z jakiej stronki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:51 pm
Lethiel Miss_Karina Lethiel opcy na walentynki mam jeszcze ta:  *wiesza mu sie na szyji z serdooszkami w oczach* xd xp wa-len-ty-nki... bleeeeeee gonk gonk gonk xp stressed xd ja tam sie cieshu na walentynki ;} ja nie bo i tak NIC nie dostaje jak co rok -____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:52 pm
Jaswinder Lethiel opcy na walentynki mam jeszcze ta:  *wiesza mu sie na szyji z serdooszkami w oczach* xd xp *skacze na opcego, przewraca na ziemię* mrau, "mój ci on!!!" heart twisted bede walczyc xd zashooca mu choosteczke na glowe* mooj !!!!! xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:53 pm
Miss_Karina opcy skad masz ten komix? jesli sciagnales to z jakiej stronki? to jest Midori No Hibi ... mam to od kumpla... to z torrenta pociągnął o ile dobrze kojarze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:54 pm
opcy Miss_Karina opcy skad masz ten komix? jesli sciagnales to z jakiej stronki? to jest Midori No Hibi ... mam to od kumpla... to z torrenta pociągnął o ile dobrze kojarze... zaje..fajniaście śmieszne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy je szczeze mowiac tez nie cierpie (zajrzyj do profilu i zobaczysz czemu) i co? -__- nic ni ma napisane XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina ja nie bo i tak NIC nie dostaje jak co rok -____- skad wiesh ??.. moze masz jakiegos tajniackiego cichego wielbiciela :3 .. tylko jeszcze o tym nie wiesh wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:55 pm
opcy *ego opcego osiagneło wielkość Pałacu kultury ... i rośnie* *Empire State Building*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:56 pm
Miss_Karina opcy je szczeze mowiac tez nie cierpie (zajrzyj do profilu i zobaczysz czemu) i co? -__- nic ni ma napisane XD patrz data urodzenia.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|