|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:50 am
opcy Jas: a co juz po Gnieźnie? si, już po Gnieźnie, a sprawdziłam się jako pilot po polskich drogach ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:52 am
Jaswinder opcy Jas: a co juz po Gnieźnie? si, już po Gnieźnie, a sprawdziłam się jako pilot po polskich drogach ^^ taaa szalonykierowcabombowca xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:54 am
Lethiel ninja *wskakoje na fotelik* tylko nie skacz, bo Opcego przygnieciesz! Karin, ale on to lubi ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:58 am
Ibris Lethiel ninja *wskakoje na fotelik* tylko nie skacz, bo Opcego przygnieciesz! Karin, ale on to lubi ;P *łypie okiem na Ibris*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:58 am
Ibris Lethiel ninja *wskakoje na fotelik* tylko nie skacz, bo Opcego przygnieciesz! Karin, ale on to lubi ;P hm.... Ibri...jest prawie dwa wiadra lodu... bierzemy? XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:59 am
Ibris Lethiel ninja *wskakoje na fotelik* tylko nie skacz, bo Opcego przygnieciesz! Karin, ale on to lubi ;P a kto lubi i co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:01 pm
Miss_Karina Ibris Lethiel ninja *wskakoje na fotelik* tylko nie skacz, bo Opcego przygnieciesz! Karin, ale on to lubi ;P hm.... Ibri...jest prawie dwa wiadra lodu... bierzemy? XDD *strach w oczach* nnnnnnie odważyccccie sie?!??!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:02 pm
odwazymy sie! miales sie ze mna pozniej pobawic! *bierze jedno wiadro kostek lodu* Karin! ubranie mu to XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:02 pm
opcy Miss_Karina Ibris Lethiel ninja *wskakoje na fotelik* tylko nie skacz, bo Opcego przygnieciesz! Karin, ale on to lubi ;P hm.... Ibri...jest prawie dwa wiadra lodu... bierzemy? XDD *strach w oczach* nnnnnnie odważyccccie sie?!??!!!! nie wiem, moj cukiereczku twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:03 pm
wroocilam... whee *patrzy na Kari i Ibris z wiaderkiem w lapkach* O.o ... lol .. Opcy.. uciekaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:04 pm
*Wchodzi Teodor, rozdeptując po drodze kostki lodu* TEO!!! UWAŻAJ JAK CHODZISZ!!! *Teo sięga po butelkę wina* TEOOOOOOOOOOODOR!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:06 pm
opcusiu... BOISZ SIĘ LODU?! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:06 pm
Ibris odwazymy sie! miales sie ze mna pozniej pobawic! *bierze jedno wiadro kostek lodu* Karin! ubranie mu to XD idziemy? twisted
patrzy jak teo pije winko gonk o nei MOJE WINOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 12:07 pm