|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:45 am
opcy Ibris opcy dziendoberek!!!!!!! ... ostatni egzam na tych studiach zaliczony (cale 3.5 ) xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd oye Opcy ;P moje kongratulejszyns tenkju wery macz! ehhh niektórzy mają josh all do przodu a niektórzy nie..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:49 am
opcy a zła wiadomośćjest taka ze wlasnie moja karta dzwiekowa wyzionela ducha.... i moj komputer stracil jedna z jego dwuch (w sumie) funkcji scream stressed scream stressed scream stressed stressed scream stressed scream stressed scream stressed scream *slucha Katatoni z W-ampa* wiem, wiem jak sie czujesz Opcy *glaszcze po glowce*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:49 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:51 am
opcy Christoff_Gangrell ehhh niektórzy mają josh all do przodu a niektórzy nie..... xp teraz "tylko" prace napisac sweatdrop Magisterka??? uuu to sorry... wyszło na to ze nie ma ash tak zle.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:53 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:55 am
od tej muzyki mozna dostac czegos do glowki... psychodeliczne vv' ...
Opcy, masz nasze wsparcie duchowe biggrin i swoje...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:58 am
Ibris od tej muzyki mozna dostac czegos do glowki... psychodeliczne vv' ... Opcy, masz nasze wsparcie duchowe biggrin i swoje... poczekaj... jeszce wszysto nie stracone bo wyglada na to ze tylko midi device sie zjaral i slicznie piskał........ wave device chodzi xd xd xd ... tyle ze w finala 7 juz nie pogram............ sweatdrop cholerka i tak bede musial nowa kupic .... ale na razie moze chodzic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:00 am
opcy Christoff_Gangrell opcy Christoff_Gangrell ehhh niektórzy mają josh all do przodu a niektórzy nie..... xp teraz "tylko" prace napisac sweatdrop Magisterka??? uuu to sorry... wyszło na to ze nie ma ash tak zle..... inżynierka.... aaaaa no bvlisko byłem..... xd powodzenia w każdym razie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:01 am
opcy Ibris od tej muzyki mozna dostac czegos do glowki... psychodeliczne vv' ... Opcy, masz nasze wsparcie duchowe biggrin i swoje... poczekaj... jeszce wszysto nie stracone bo wyglada na to ze tylko midi device sie zjaral i slicznie piskał........ wave device chodzi xd xd xd ... tyle ze w finala 7 juz nie pogram............ sweatdrop cholerka i tak bede musial nowa kupic .... ale na razie moze chodzic biggrin mow mi jeszcze, mow mi czule. ja i tak nie wiem o co Ci chodzi dokladnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:01 am
Christoff_Gangrell powodzenia w każdym razie... dzieki bardzo.... !!!! yeah! foobar działa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:03 am
Ibris opcy Ibris od tej muzyki mozna dostac czegos do glowki... psychodeliczne vv' ... Opcy, masz nasze wsparcie duchowe biggrin i swoje... poczekaj... jeszce wszysto nie stracone bo wyglada na to ze tylko midi device sie zjaral i slicznie piskał........ wave device chodzi xd xd xd ... tyle ze w finala 7 juz nie pogram............ sweatdrop cholerka i tak bede musial nowa kupic .... ale na razie moze chodzic biggrin mow mi jeszcze, mow mi czule. ja i tak nie wiem o co Ci chodzi dokladnie wink *mowi bardzo czułym zmysłowym głosem* chodzi o to ze dziala wszystko oprocz midi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:15 am
ninja ... witajcie 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:19 am
Lethiel ninja ... witajcie 4laugh hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:20 am
opcy Lethiel ninja ... witajcie 4laugh hej! *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 11:20 am
heyka Leth ^.^
Opcy, dziekuje za.. ekhm, wyjasnienie XD chcesz lodu?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|