|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:12 am
Ibris HeeroX Ibris *wraca z lazienki* wyszlo ^^ jyaa... czarne wloski, o jak mi dobrze... witaj spowrotem ladny kolor *usmiecha sie* dziekuje ^^' eeh... wydaje mi sie, ze tu mozna upodobnic avatarka do siebie a nie na odwrot... ale cos tam XD co tak cicho nagle? a co probowalas zrobic??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:12 am
Setsuna Dragonclaw wrrrr ><" nio dobra... kto mi pożyczy 1k?? *desperated* ja mam ale zbieram na urodzinowy prezent dla kolezanki sorka sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:13 am
w sumie to nic wielkego, ale teraz zbytnio sie moj avatar od mojego normalnego wygladu nie rozni ;P (mowie ogolnie...) ja zaczelam zarabiac, to moge rozdawac kase biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:13 am
Ibris... thanks 4laugh *big big big pshytulas 3nodding *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:14 am
Setsuna Dragonclaw wrrrr ><" nio dobra... kto mi pożyczy 1k?? *desperated* ninja do kiedy???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:16 am
Christoff_Gangrell Setsuna Dragonclaw wrrrr ><" nio dobra... kto mi pożyczy 1k?? *desperated* ninja do kiedy??? jush nieważne chriss :> yeah ^^ I got it!! heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:17 am
Setsuna, a tak w ogole to na co potrzebowalas? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:18 am
ja musze isc juz papatki kochani trzymajcie sie *macha na porzegnanie i wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:20 am
HeeroX ja musze isc juz papatki kochani trzymajcie sie *macha na porzegnanie i wychodzi* bye bye ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:21 am
Ibris Setsuna, a tak w ogole to na co potrzebowalas? wink hmm... na pewien zapieczętowany list... ale ponieważ jestem niecierpliwa nei mogłam jush czekać ><" blaugh whee pa heero 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:24 am
Setsuna Dragonclaw Ibris Setsuna, a tak w ogole to na co potrzebowalas? wink hmm... na pewien zapieczętowany list... ale ponieważ jestem niecierpliwa nei mogłam jush czekać ><" blaugh whee pa heero 3nodding papa heero...hhe a ile dalas za liscik??:>??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:33 am
dziendoberek!!!!!!! ... ostatni egzam na tych studiach zaliczony (cale 3.5 )
xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:36 am
opcy dziendoberek!!!!!!! ... ostatni egzam na tych studiach zaliczony (cale 3.5 ) xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd oye Opcy ;P moje kongratulejszyns
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:38 am
Ibris opcy dziendoberek!!!!!!! ... ostatni egzam na tych studiach zaliczony (cale 3.5 ) xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd xd oye Opcy ;P moje kongratulejszyns tenkju wery macz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:42 am
a zła wiadomośćjest taka ze wlasnie moja karta dzwiekowa wyzionela ducha.... i moj komputer stracil jedna z jego dwuch (w sumie) funkcji scream stressed scream stressed scream stressed stressed scream stressed scream stressed scream stressed scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|