|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:44 am
Setsuna Dragonclaw Ibris *gleba* ...czemu ja zawsze dostaje trunksy z tymi samym przedmiotami po kilkanascie razy? vv' i to jeszcze takimi, ktore nie sa mi potrzebne ><' następnym razem od razu sprzedaj trunka 3nodding a co miałaś? hockey mask xp pasuje mijak piesc do nosa. wszystko jest dzisiaj przeciwko mnie, powinnam sie zalamac ^^''''''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:46 am
Sayokun moge zdac za ciebie testy gimnazjalne jesli zdasz za mnie maturke blaugh jaaasne... jush pędzę blaugh Ibris: jej nawet się nie opłaca sprzedawać blaugh zatrzymają ja może ci siękiedyś przyda 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:47 am
za pozno XD nie chcialam zasmiecac iventory...
no i tak w ogole, to moglam zostac olimpijczykiem i nie pisac testow vv' wiedze, ze w tym tematach krazycie po czesci wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:51 am
hejak wszystkim...znowu jakis czas mnie tutaj nie bylo a nawet teraz nie potrzafie powiedziec ile bede ale mam nadzieje ze jak najdluzej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:52 am
Vykk hejak wszystkim...znowu jakis czas mnie tutaj nie bylo a nawet teraz nie potrzafie powiedziec ile bede ale mam nadzieje ze jak najdluzej... hejka milo cie znow widziec smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:53 am
Vykk hejak wszystkim...znowu jakis czas mnie tutaj nie bylo a nawet teraz nie potrzafie powiedziec ile bede ale mam nadzieje ze jak najdluzej... hello ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:00 am
no co tu tak nagle ucichlo???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:01 am
nie wiem ja myslalem ze mi sie gaia zawiesila razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:04 am
*wraca z lazienki* wyszlo ^^ jyaa... czarne wloski, o jak mi dobrze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:05 am
Ibris *wraca z lazienki* wyszlo ^^ jyaa... czarne wloski, o jak mi dobrze... witaj spowrotem ladny kolor *usmiecha sie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:07 am
wrrrr ><"
nio dobra... kto mi pożyczy 1k?? *desperated*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:08 am
HeeroX Ibris *wraca z lazienki* wyszlo ^^ jyaa... czarne wloski, o jak mi dobrze... witaj spowrotem ladny kolor *usmiecha sie* dziekuje ^^' eeh... wydaje mi sie, ze tu mozna upodobnic avatarka do siebie a nie na odwrot... ale cos tam XD co tak cicho nagle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 10:09 am
Ibris *wraca z lazienki* wyszlo ^^ jyaa... czarne wloski, o jak mi dobrze... hejka...setsuna...ja bym pozyczyl ale nie specjalnie mam _ _'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|