|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 8:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 8:49 am
Ibris wyglada na to, ze wszystkich gdzies wywialo... whee *drzwi do gildii otwierają się z głośnym trzaskiem, gwałtowny wicher zrywa żyrandol, przewraca wszystko co m ana swojej drzodze i "wywiewa się" drzwiami kuchennymi* nio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jej, ktos tu jest zabawia ^^' hey wam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 8:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 8:58 am
dawno mnie tu nie było, co u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:15 am
buuuu crying wszystko wygląda na to że nei mogę wysłac do kariny żadnego pm'a ><"
ciiisza ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:16 am
Setsuna Dragonclaw buuuu crying wszystko wygląda na to że nei mogę wysłac do kariny żadnego pm'a ><" ciiisza ninja ee ja tez przyjmuje zgloszenia XD przeczytaj regulamin :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:16 am
*wchodzi powoli usmiechajac sie* czesc wszystkim... kope lat..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:17 am
HeeroX *wchodzi powoli usmiechajac sie* czesc wszystkim... kope lat.. O_o meski herrox XD witaj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:18 am
yeah... udało siem 3nodding
say... mi wogóle skrzynka nie działa poprawnie ><"
*nuci pod nosem* "who will give me 1000 gold... gold gold gold gold!!!"
przeróbka pewniej krasnoludzkiej pieśni whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:19 am
Sayokun HeeroX *wchodzi powoli usmiechajac sie* czesc wszystkim... kope lat.. O_o meski herrox XD witaj :3 czesc Say jak sie czujesz ? hehehehe z braku jednego elementu nie moge zmienic swojej postaci blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:19 am
Setsuna Dragonclaw yeah... udało siem 3nodding say... mi wogóle skrzynka nie działa poprawnie ><" *nuci pod nosem* "who will give me 1000 gold... gold gold gold gold!!!" przeróbka pewniej krasnoludzkiej pieśni whee jak nadal nie mozesz to wyslij przez gg.. albo jakos... aaa udalo sie to ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:20 am
HeeroX *wchodzi powoli usmiechajac sie* czesc wszystkim... kope lat.. Heeeeeerooooo ^w^ *pshytulas i czochraniec* cio u ciebie słychać 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 9:20 am
HeeroX Sayokun HeeroX *wchodzi powoli usmiechajac sie* czesc wszystkim... kope lat.. O_o meski herrox XD witaj :3 czesc Say jak sie czujesz ? hehehehe z braku jednego elementu nie moge zmienic swojej postaci blaugh eee dobrze... elementu ????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|