|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:35 am
hejeczka XD zasiedzialam przed TV XDDD whee co tam u was? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:37 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:37 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:38 am
Miss_Karina hejeczka XD zasiedzialam przed TV XDDD whee co tam u was? wink Qul
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:39 am
Miss_Karina ja szczerze i gleboko wspolczuje tegorocznym maturzystom... sweatdrop tyle strachu, tyle cierpienia i tyle wkuwania ^^" V.V"" nio wlasnie crying gonk crying ech... ale jakos tio trzeba przejsc... moze nie bedzie tak zle sweatdrop *przytuuuuuuuuuul* witaj 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:43 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:47 am
Iael Lethiel Iael dobshu !! dzisiaj prowadzilem lekcje z W.O.S.-u i wpulczuje nauczycielkom, przerywają ci uczniowie stasznie ( z kim ja pracuje ) a jak tam przed matuyrą (bo jak patrze na naszych to m sie chce .......) miałas juz studni?? lol.. stoodnioowke jush mialam wink 3nodding .. faaajnie bylo whee whee whee 4laugh a cio do matoorki tio straashnie sie boju xp i do jutra musze oddac nauczycielce konspekt mojej matoorki ustnej gonk ..ech.. napewno napiszesz najlepjej hehe.. *czochru czochr* slodki jeses wink .. ale nie sadze sweatdrop xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:48 am
czesc!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:49 am
Night_Lady czesc!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin
witaj 4laugh *przytuuuuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:50 am
Lethiel Iael Lethiel Iael dobshu !! dzisiaj prowadzilem lekcje z W.O.S.-u i wpulczuje nauczycielkom, przerywają ci uczniowie stasznie ( z kim ja pracuje ) a jak tam przed matuyrą (bo jak patrze na naszych to m sie chce .......) miałas juz studni?? lol.. stoodnioowke jush mialam wink 3nodding .. faaajnie bylo whee whee whee 4laugh a cio do matoorki tio straashnie sie boju xp i do jutra musze oddac nauczycielce konspekt mojej matoorki ustnej gonk ..ech.. napewno napiszesz najlepjej hehe.. *czochru czochr* slodki jeses wink .. ale nie sadze sweatdrop xp xd na pewno ci sie udaaa!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:51 am
Lethiel Night_Lady czesc!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin
witaj 4laugh *przytuuuuuuul* dzieki, co Tam u Was?? sorry, ze mnie dawno nie było... tesknił ktos??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:51 am
Miss_Karina na pewno ci sie udaaa!!!!! *przytuuuuuuuul* dziekooje Karinko 3nodding whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:52 am
ekhem
Wiec tak ludki zostal otwarty KONKURS NA GILIDOWA PARE!!!!!
oto link ----> heart Konkursik heart
looknijcie tam jest all napisane!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:53 am
Night_Lady Lethiel Night_Lady czesc!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin
witaj 4laugh *przytuuuuuuul* dzieki, co Tam u Was?? sorry, ze mnie dawno nie było... tesknił ktos??tesknilismy 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:57 am
Miss_Karina ekhem
Wiec tak ludki zostal otwarty KONKURS NA GILIDOWA PARE!!!!!
oto link ----> heart Konkursik heart
looknijcie tam jest all napisane!!!O.o ninja ... tajniackie ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |