|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:45 am
opcy zawszwe mozna wpisac "inny" ... ja jak zalatwialem dowod to sie przedtem poinformowalem z wielu zrodel jaki mam kolor oczu... ..bo szczerze mowiac tez nie wiem ..a "nijaki" nie mozna wpisac... czesc Lethiel *przytula* *skacze na niego* *przytuuuul* witaj wink whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:48 am
Lethiel Sayokun opcy Sayokun sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD dobrz............ * wlasnie sobie czyta Fullmetal Alchemista.... * za lag z mojej strony przepraszam.. ej no jak bys zareagowal jakbys nie wiedzial jaki kolor oczu wpisac w wniosku o dowod osobisty XD mam ten sam problem xd .. blekitno szare 3nodding .. tylko ze takiego koloru nie ma xp wiec cio mam wpisac xd stare Ja bym wpisala blekitne....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:49 am
cholerka... sciaganie mangi po jednej stronie jest męczące....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:49 am
Lethiel Sayokun opcy Sayokun sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD dobrz............ * wlasnie sobie czyta Fullmetal Alchemista.... * za lag z mojej strony przepraszam.. ej no jak bys zareagowal jakbys nie wiedzial jaki kolor oczu wpisac w wniosku o dowod osobisty XD mam ten sam problem xd .. blekitno szare 3nodding .. tylko ze takiego koloru nie ma xp wiec cio mam wpisac xd ja mam blekitno zielone z brazowymi plamkami XD (serio 3nodding )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:51 am
Eurina Vam Lethiel Sayokun opcy Sayokun sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD dobrz............ * wlasnie sobie czyta Fullmetal Alchemista.... * za lag z mojej strony przepraszam.. ej no jak bys zareagowal jakbys nie wiedzial jaki kolor oczu wpisac w wniosku o dowod osobisty XD mam ten sam problem xd .. blekitno szare 3nodding .. tylko ze takiego koloru nie ma xp wiec cio mam wpisac xd stare Ja bym wpisala blekitne.... tak pewnie wpisze blaugh ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:53 am
Sayokun ja mam blekitno zielone z brazowymi plamkami XD (serio 3nodding ) O.o ... lol... *staje na palcach i przyglada sie jego oczkom* whee ... ładnioosie 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:56 am
Lethiel Sayokun ja mam blekitno zielone z brazowymi plamkami XD (serio 3nodding ) O.o ... lol... *staje na palcach i przyglada sie jego oczkom* whee ... ładnioosie 3nodding whee taj je kumpela nazwala ale ja nie wiem jak to znazwac sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:58 am
Sayokun Lethiel Sayokun ja mam blekitno zielone z brazowymi plamkami XD (serio 3nodding ) O.o ... lol... *staje na palcach i przyglada sie jego oczkom* whee ... ładnioosie 3nodding whee taj je kumpela nazwala ale ja nie wiem jak to znazwac sweatdrop ninja ... hm... lol... nie wiem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:04 am
3* oko saya razz moze ktos mi powie...  
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:09 am
Sayokun 3* oko saya razz moze ktos mi powie...    O.o ... śliczne !! whee ja bym wpisala zielone 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:23 am
heyo*patrzu* malo osobek jakos
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:25 am
Iael heyo*patrzu* malo osobek jakos ninja *tajniasty skok na Iaela* *przytuuuuul* witaj xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:27 am
Lethiel Iael heyo*patrzu* malo osobek jakos ninja *tajniasty skok na Iaela* *przytuuuuul* witaj xd *łubu dup* ja tesh sie ciesze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 7:29 am
Iael Lethiel Iael heyo*patrzu* malo osobek jakos ninja *tajniasty skok na Iaela* *przytuuuuul* witaj xd *łubu dup* ja tesh sie ciesze biggrin whee 4laugh ... cio u ciebie ?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|