|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:47 am
a cio tak malo ludu dzis? >.>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:47 am
...nie przesadzasz z tym winem, hę? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:53 am
Ja- Yosei ...nie przesadzasz z tym winem, hę? whee nie whee to dopiero pierwszy kieliszek whee wink XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:56 am
Miss_Karina Ja- Yosei ...nie przesadzasz z tym winem, hę? whee nie whee to dopiero pierwszy kieliszek whee wink XD ...Ale tak ogólnie - zawsze pijesz wino w Gildii xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:58 am
nio whee bo w domu nie mam jak xd starzy trzymaja pod kluczem winko wink xd wiec tutaj pije whee (pisze lewa reka, bo na prawej to i kot spi sweatdrop xd )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:08 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:21 am
tak to niewatpliwie ty.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:29 am
sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:33 am
Sayokun sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD dobrz............ * wlasnie sobie czyta Fullmetal Alchemista.... * za lag z mojej strony przepraszam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:37 am
opcy Sayokun sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD dobrz............ * wlasnie sobie czyta Fullmetal Alchemista.... * za lag z mojej strony przepraszam.. ej no jak bys zareagowal jakbys nie wiedzial jaki kolor oczu wpisac w wniosku o dowod osobisty XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:43 am
Sayokun opcy Sayokun sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD dobrz............ * wlasnie sobie czyta Fullmetal Alchemista.... * za lag z mojej strony przepraszam.. ej no jak bys zareagowal jakbys nie wiedzial jaki kolor oczu wpisac w wniosku o dowod osobisty XD mam ten sam problem xd .. blekitno szare 3nodding .. tylko ze takiego koloru nie ma xp wiec cio mam wpisac xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 6:44 am
Sayokun opcy Sayokun sweatdrop mam tak dziwny problem ze mi sie smiac chce XD dobrz............ * wlasnie sobie czyta Fullmetal Alchemista.... * za lag z mojej strony przepraszam.. ej no jak bys zareagowal jakbys nie wiedzial jaki kolor oczu wpisac w wniosku o dowod osobisty XD zawszwe mozna wpisac "inny" ... ja jak zalatwialem dowod to sie przedtem poinformowalem z wielu zrodel jaki mam kolor oczu... ..bo szczerze mowiac tez nie wiem ..a "nijaki" nie mozna wpisac... czesc Lethiel *przytula*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|