|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 4:55 am
uznam to za komplement wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 4:57 am
Ibris uznam to za komplement wink xd a prosze bardzo..... xd *nadal walczy z kostkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 4:59 am
zaproponowalabym Ci pomoc, ale to nie jeest najlepszy pomysl ^^ zaraz pojde znow spac...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:01 am
Ibris zaproponowalabym Ci pomoc, ale to nie jeest najlepszy pomysl ^^ zaraz pojde znow spac... dzieki.. jakos sobie poradze... eek spać? .. o tej porze?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:02 am
opcy Ibris zaproponowalabym Ci pomoc, ale to nie jeest najlepszy pomysl ^^ zaraz pojde znow spac... dzieki.. jakos sobie poradze... eek spać? .. o tej porze?! kazda pora jest dobra, zeby spac. a ja po prostu nie mam co z soba zrobic i czuje sie naprawde podle ^^'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:06 am
Ibris opcy Ibris zaproponowalabym Ci pomoc, ale to nie jeest najlepszy pomysl ^^ zaraz pojde znow spac... dzieki.. jakos sobie poradze... eek spać? .. o tej porze?! kazda pora jest dobra, zeby spac. a ja po prostu nie mam co z soba zrobic i czuje sie naprawde podle ^^' w takim przypadku to na serio najlepiej jest sie wyspac... tez tak czasami mam.. wtedy spie na podłodze i wygladam jak trup xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:11 am
no wlasnie... dlatego ja tez chce isc spac. i bede miec spokoj chociaz na kilka chwil xp noo... to dobrej nocki Opcy ^^' znaczy milego dnia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:12 am
Ibris no wlasnie... dlatego ja tez chce isc spac. i bede miec spokoj chociaz na kilka chwil xp noo... to dobrej nocki Opcy ^^' znaczy milego dnia. milych snuff blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:13 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:14 am
no hej.... ja tez jestem .. i obawiam sie ze tylko ja.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:21 am
opcy no hej.... ja tez jestem .. i obawiam sie ze tylko ja.... sweatdrop ...a ja sie nie obawiam tylko mam nadzieję ...bo jak wpadnie tu Ibris z Sei to będzie sajgon... ...ale kurde - ja musze cos jeszcze zrobic, wiec tu bede tylko tak połowicznie... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:30 am
Ja- Yosei opcy no hej.... ja tez jestem .. i obawiam sie ze tylko ja.... sweatdrop ...a ja sie nie obawiam tylko mam nadzieję ...bo jak wpadnie tu Ibris z Sei to będzie sajgon... ...ale kurde - ja musze cos jeszcze zrobic, wiec tu bede tylko tak połowicznie... sweatdrop xd czesc whee wlasnie wrocilam ze spaceru z psem xd dzis po raz pierwszy od wiekoow spalam do 13 xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Feb 03, 2005 5:32 am