|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 11:59 am
Miss_Karina Sayokun 'zachodzi sei od tylu' 'bum poducha'  witam xD sorki...bede krotko dzis U_U padnieta/rypnieta/znokautowana jestem dzis U_U"kari ^^ witaj :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 11:59 am
Ibris Miss_Karina Sayokun 'zachodzi sei od tylu' 'bum poducha'  witam xD sorki...bede krotko dzis U_U padnieta/rypnieta/znokautowana jestem dzis U_U"aaale zyjesz? ^^' oye ^.^ nio zyje, ale ledwo U_U i teraz mam dosc starej XP wkurzyla sie na mnie i nie wiem za co XP Del- studia zmieniaja ludzi w zombiaki ktore mysla juz tylko o pracy -__-" (tak jest u mnie XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:00 pm
Sayokun Sei chan Sayokun 'zachodzi sei od tylu' 'bum poducha'  witam xD *Wyciaga swoja poduche i oddaje Sayo*Nyu=^_^= 'lapie poduche w zeby' wrrrr xd Moja poduszka eek WHAAAAAAAAA!!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:00 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:01 pm
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'zachodzi sei od tylu' 'bum poducha'  witam xD *Wyciaga swoja poduche i oddaje Sayo*Nyu=^_^= 'lapie poduche w zeby' wrrrr xd Moja poduszka eek WHAAAAAAAAA!!!! crying hmm... oddaje jej obsliniona poduszke... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:02 pm
Sayokun hmm... oddaje jej obsliniona poduszke... xd xd xd eek Feeeee!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:05 pm
Sei chan Sayokun hmm... oddaje jej obsliniona poduszke... xd xd xd eek Feeeee!!!! ty jeszcze nie widzialas co jest fe razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:06 pm
Sayokun Sei chan Sayokun hmm... oddaje jej obsliniona poduszke... xd xd xd eek Feeeee!!!! ty jeszcze nie widzialas co jest fe razz eek Ja sie go boje crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:07 pm
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun hmm... oddaje jej obsliniona poduszke... xd xd xd eek Feeeee!!!! ty jeszcze nie widzialas co jest fe razz eek Ja sie go boje crying crying eee a czy ja powiedzialem ze zobaczysz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:08 pm
Sayokun eee a czy ja powiedzialem ze zobaczysz blaugh Myslu myslu...ee..chyba nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:10 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 12:11 pm
Okej, ja już lece, chcę jeszcze zrobić sobie tapetkę na pulpit ^^ Do zobaczenia! *puff* *znika*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|