|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:04 am
Dobrywieczór wszystkim. ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:05 am
Sei chan Delein Mam pytanko do ogółu- był dzisiaj tu może Pisarz? Był 3nodding Szit... A czy może mówił, że jeszcze będzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein Mam pytanko do ogółu- był dzisiaj tu może Pisarz? nie mam pojecia LIMIA exclaim HEJKA biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Limia Dobrywieczór wszystkim. ninja Heja Limia. Jak zwykle w nietypowym i kawaii stroiku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:07 am
dark wampirek Limia Dobrywieczór wszystkim. ninja Heja Limia. Jak zwykle w nietypowym i kawaii stroiku wink Jak zwykle bez spodni/kiecki. gonk
Hey Delisa. Długo Cie nie widziałam coś. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:07 am
Delein Sei chan Delein Mam pytanko do ogółu- był dzisiaj tu może Pisarz? Był 3nodding Szit... A czy może mówił, że jeszcze będzie? Nie pamiętam sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:09 am
Limia Hey Delisa. Długo Cie nie widziałam coś. whee Ja Cie tez dlugo nie widzialam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ee czessc biggrin zrobiłem swoją pierwszą mariposę i wylądowalem równiótko na nogi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Delein Sei chan Delein Mam pytanko do ogółu- był dzisiaj tu może Pisarz? Był 3nodding Szit... A czy może mówił, że jeszcze będzie? Nie pamiętam sweatdrop no nic, trudno crying Ave Limia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:10 am
roman_zbawicieL ee czessc biggrin zrobiłem swoją pierwszą mariposę i wylądowalem równiótko na nogi biggrin Ave Romanie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:11 am
roman_zbawicieL ee czessc biggrin zrobiłem swoją pierwszą mariposę i wylądowalem równiótko na nogi biggrin Eee co zrobiłeś??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delisa Limia Hey Delisa. Długo Cie nie widziałam coś. whee Ja Cie tez dlugo nie widzialam 3nodding Hehe. Moje lenistwo, na gildii (starej) nie byłam, nawet nie wiedziałam że już sie przeniosła. @.@
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan roman_zbawicieL ee czessc biggrin zrobiłem swoją pierwszą mariposę i wylądowalem równiótko na nogi biggrin Eee co zrobiłeś?? zaraz podam lika jak znajde biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Aug 20, 2004 11:12 am
witam wszytskich biggrin ...........witaj kochany wampirku heart heart heart 3nodding wink ............o czym idą pogaduszki???????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|