|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:30 am
Christoff_Gangrell Heya szystkim... co tam na tapecie??? ...ale masz boską sygnaturkę... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:32 am
Christoff_Gangrell Heya szystkim... co tam na tapecie??? witaj *skacze na niego* *przytuuuuuuuuuuuuuuuuul* 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:34 am
Lethiel _cleef_ bardzo pechowy dzien dzis mialem crying a cio sie stalo ?? O.o necik mi padl stressed xd xp 1. sie z kims bilem 2.w gimnastyce, bieglem w kumpla i niechocy. dostalem paznokciami w glode od jednej dziewczyny (ganianego) 3.gdy w kumpla wbieglem, sobie reke zwichnelem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:34 am
...a... ...co na tapecie? ...niss... ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:35 am
Ja- Yosei Christoff_Gangrell Heya szystkim... co tam na tapecie??? ...ale masz boską sygnaturkę... stare dzięki... a o chodzi ci o całość czy o którąś część??? *prztula lethiel*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:35 am
Ja- Yosei racqel Ja- Yosei ...własnie tak naprawde nic...albo aż nic... ...i znowu najgorsze jest to, że sam nie wiem... ...nie wiem co mi jest ...ale nie czuje się zbyt dobrze...pod względem ...hm..psychicznym ... chlopczyk, ale ty przeciez dopiero dojrzewasz wiec moze twoje geny nie zdecydowaly sie jeszcze kim bedziesz i masz po prostu okres? ...wypchaj się stare zdecydowany okres w najgorszej fazie rozwojowej. uwazaj, bo jak dojdzie do mozgu to ci moze nigdy nie przejsc. you cheeky b*****d
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:36 am
_cleef_ Lethiel _cleef_ bardzo pechowy dzien dzis mialem crying a cio sie stalo ?? O.o necik mi padl stressed xd xp 1. sie z kims bilem 2.w gimnastyce, bieglem w kumpla i niechocy. dostalem paznokciami w glode od jednej dziewczyny (ganianego) 3.gdy w kumpla wbieglem, sobie reke zwichnelem O.o ..... loooool.... *przytuuuuul* biedactwo... tio naprawde nie za dobry dzien... O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:37 am
Christoff_Gangrell Ja- Yosei Christoff_Gangrell Heya szystkim... co tam na tapecie??? ...ale masz boską sygnaturkę... stare dzięki... a o chodzi ci o całość czy o którąś część??? *prztula lethiel* ...chodzi mi o tego Christoffa z Uzi (czy co to jest za gun) ...i własnie chodzi mi o to, że jest...ekhm...trochę niedopieszczona ...ale nie zwracaj na mnie uwagi - jak mam niedobry humor to sie czepiam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:40 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:41 am
Ja- Yosei Christoff_Gangrell Ja- Yosei Christoff_Gangrell Heya szystkim... co tam na tapecie??? ...ale masz boską sygnaturkę... stare dzięki... a o chodzi ci o całość czy o którąś część??? *prztula lethiel* ...chodzi mi o tego Christoffa z Uzi (czy co to jest za gun) ...i własnie chodzi mi o to, że jest...ekhm...trochę niedopieszczona ...ale nie zwracaj na mnie uwagi - jak mam niedobry humor to sie czepiam... ta wiem... spoko nic nie szkodzi... to troche z lenistwa a troche z hmmmm tego ze sam nie wiem do końca co można w niej poprawić....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:42 am
Lethiel _cleef_ Lethiel _cleef_ bardzo pechowy dzien dzis mialem crying a cio sie stalo ?? O.o necik mi padl stressed xd xp 1. sie z kims bilem
2.w gimnastyce, bieglem w kumpla i niechocy. dostalem paznokciami w glode od jednej dziewczyny (ganianego) 3.gdy w kumpla wbieglem, sobie reke zwichnelem O.o ..... loooool.... *przytuuuuul* biedactwo... tio naprawde nie za dobry dzien... O.o xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:43 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:44 am
Christoff_Gangrell ...chodzi mi o tego Christoffa z Uzi (czy co to jest za gun) ...i własnie chodzi mi o to, że jest...ekhm...trochę niedopieszczona ...ale nie zwracaj na mnie uwagi - jak mam niedobry humor to sie czepiam... ta wiem... spoko nic nie szkodzi... to troche z lenistwa a troche z hmmmm tego ze sam nie wiem do końca co można w niej poprawić.... naboje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:46 am
racqel Christoff_Gangrell ...chodzi mi o tego Christoffa z Uzi (czy co to jest za gun) ...i własnie chodzi mi o to, że jest...ekhm...trochę niedopieszczona ...ale nie zwracaj na mnie uwagi - jak mam niedobry humor to sie czepiam... ta wiem... spoko nic nie szkodzi... to troche z lenistwa a troche z hmmmm tego ze sam nie wiem do końca co można w niej poprawić.... naboje no tak włąsnie nad tym sie zastanawiałem i to akurat z lenistwa xp wygląda tak jak wygląda....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:48 am
racqel Christoff_Gangrell ...chodzi mi o tego Christoffa z Uzi (czy co to jest za gun) ...i własnie chodzi mi o to, że jest...ekhm...trochę niedopieszczona ...ale nie zwracaj na mnie uwagi - jak mam niedobry humor to sie czepiam... ta wiem... spoko nic nie szkodzi... to troche z lenistwa a troche z hmmmm tego ze sam nie wiem do końca co można w niej poprawić.... naboje ...yhm - głównie naboje ...znaczy się sam ten "ogien" z lufy i sam wygląd broni tez by mozna poprawić, ale to jeszcze da się znieść - ale te łuski sie pojawiają jak podupione...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|