|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:01 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:03 am
*wskakooje obok niego* blaugh tio cio siem nie odzywash xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:10 am
sweatdrop .. aha... ech.. *zlazi mu z fotelika i przelazi na swooj*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:15 am
...ano "aha" ...ale już mi lepiej...tylko troszke ale lepiej...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:17 am
Ja- Yosei ...ano "aha" ...ale już mi lepiej...tylko troszke ale lepiej... uh.... *patrzy zmartwionym wzrokiem* a ... cos sie stalo ?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:19 am
...własnie tak naprawde nic...albo aż nic... ...i znowu najgorsze jest to, że sam nie wiem... ...nie wiem co mi jest ...ale nie czuje się zbyt dobrze...pod względem ...hm..psychicznym ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:20 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:22 am
Ja- Yosei ...własnie tak naprawde nic...albo aż nic... ...i znowu najgorsze jest to, że sam nie wiem... ...nie wiem co mi jest ...ale nie czuje się zbyt dobrze...pod względem ...hm..psychicznym ... ech... *przytuuula* sad *podaje herbatke* rozchmoosh siem wink 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:24 am
witaj *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:24 am
...dzięki ...nie no - mi to samo przejdzie... ...chyba...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:25 am
Ja- Yosei ...własnie tak naprawde nic...albo aż nic... ...i znowu najgorsze jest to, że sam nie wiem... ...nie wiem co mi jest ...ale nie czuje się zbyt dobrze...pod względem ...hm..psychicznym ... chlopczyk, ale ty przeciez dopiero dojrzewasz wiec moze twoje geny nie zdecydowaly sie jeszcze kim bedziesz i masz po prostu okres?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:25 am
Ja- Yosei ...dzięki ...nie no - mi to samo przejdzie... ...chyba...*przytuuuuuuul* bedzie dobsh !! whee 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 9:26 am
racqel Ja- Yosei ...własnie tak naprawde nic...albo aż nic... ...i znowu najgorsze jest to, że sam nie wiem... ...nie wiem co mi jest ...ale nie czuje się zbyt dobrze...pod względem ...hm..psychicznym ... chlopczyk, ale ty przeciez dopiero dojrzewasz wiec moze twoje geny nie zdecydowaly sie jeszcze kim bedziesz i masz po prostu okres? ...wypchaj się stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|