|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:26 am
Katka1989 masz jakiś pomysł jak można spędzić popołudnie? Bo nie chce mi się siedzieć w domu... Poszłabym gdzieś z kumpelką, ale nie mam pomysłu gdzie... _-_" Nie mam pojecia... sweatdrop moze idzcie porobic aniolki na sniegu..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:27 am
Shinn-chan Katka1989 masz jakiś pomysł jak można spędzić popołudnie? Bo nie chce mi się siedzieć w domu... Poszłabym gdzieś z kumpelką, ale nie mam pomysłu gdzie... _-_" Nie mam pojecia... sweatdrop moze idzcie porobic aniolki na sniegu.. stare peeeewnieeee... stare gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:28 am
Katka1989 Shinn-chan Katka1989 masz jakiś pomysł jak można spędzić popołudnie? Bo nie chce mi się siedzieć w domu... Poszłabym gdzieś z kumpelką, ale nie mam pomysłu gdzie... _-_" Nie mam pojecia... sweatdrop moze idzcie porobic aniolki na sniegu.. stare peeeewnieeee... stare gonk To moze idzcie na sanki, albo zrobcie balwanka.. ^^''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:30 am
Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Katka1989 masz jakiś pomysł jak można spędzić popołudnie? Bo nie chce mi się siedzieć w domu... Poszłabym gdzieś z kumpelką, ale nie mam pomysłu gdzie... _-_" Nie mam pojecia... sweatdrop moze idzcie porobic aniolki na sniegu.. stare peeeewnieeee... stare gonk To moze idzcie na sanki, albo zrobcie balwanka.. ^^'' nie będę łazić po zimnie bo jestem przeziębiona... myśl trochę stressed stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:34 am
Katka1989 Shinn-chan Katka1989 Shinn-chan Katka1989 masz jakiś pomysł jak można spędzić popołudnie? Bo nie chce mi się siedzieć w domu... Poszłabym gdzieś z kumpelką, ale nie mam pomysłu gdzie... _-_" Nie mam pojecia... sweatdrop moze idzcie porobic aniolki na sniegu.. stare peeeewnieeee... stare gonk To moze idzcie na sanki, albo zrobcie balwanka.. ^^'' nie będę łazić po zimnie bo jestem przeziębiona... myśl trochę stressed stare Podobno to Ci nie przeszkadza... blaugh To idzcie do teatru.., albo do muzeum
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:36 am
pozostawię to bez komentarza stare stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:38 am
Nyu=^_^=*wpada przez dziure w dachu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:41 am
Sei chan Nyu=^_^=*wpada przez dziure w dachu* hey Sei..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:41 am
Shinn-chan Sei chan Nyu=^_^=*wpada przez dziure w dachu* hey Sei.. Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:44 am
Sei chan Nyu=^_^=*wpada przez dziure w dachu* heja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:46 am
Katka.. zmienilas ubranko.. powracamy do starej dobrej czerni? :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:47 am
Katka1989 Sei chan Nyu=^_^=*wpada przez dziure w dachu* heja 3nodding Troche tu tak niemrawie ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:48 am
Shinn-chan Katka.. zmienilas ubranko.. powracamy do starej dobrej czerni? :> niekoniecznie razz raczej wręcz przeciwnie :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:50 am
Katka1989 Shinn-chan Katka.. zmienilas ubranko.. powracamy do starej dobrej czerni? :> niekoniecznie razz raczej wręcz przeciwnie :> OMG bardziej ci pasuje niż AFK 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 3:51 am
Sei chan Katka1989 Sei chan Nyu=^_^=*wpada przez dziure w dachu* heja 3nodding Troche tu tak niemrawie ninja troshq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|