Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7348 7349 7350 7351 7352 7353 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:47 am

Ibris
nox123

ta podobna do twojego avatarka jest super

moj avatar jest wzglednie podobny do mnie... rysunek byl bazowany na zdjeciu, ale wyszedl baaardzo wyidealizowany ;P

Karin - az tak ci zle tutaj? ;P poczuje sie gorsza... *znalazla gildie po kilku miesiacach siedzenai na Gai*

I murow tez ne umeim rysowac XD ani domow, nic. zreszta... naucze sie XDDD albo bede robila bez tla i pojde na latwizne.
lol... na gaie trafilam przez zaproszenie od Marzki (starszyzna) wpadlam i zostalam :3

nadal mi sie podoba XD (przypomina sobie ze wczesniej byla ruda i biala, tak jak w realu) XDDD
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:48 am

masz rude wlosy?! *_* aleee super biggrin ale takie ognisto rude?

Gailenquen

nox123

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:49 am

Ibris
nox123

ta podobna do twojego avatarka jest super

moj avatar jest wzglednie podobny do mnie... rysunek byl bazowany na zdjeciu, ale wyszedl baaardzo wyidealizowany ;P

Karin - az tak ci zle tutaj? ;P poczuje sie gorsza... *znalazla gildie po kilku miesiacach siedzenai na Gai*

I murow tez ne umeim rysowac XD ani domow, nic. zreszta... naucze sie XDDD albo bede robila bez tla i pojde na latwizne.

no to jestes bardzo ladna

ja gildie znalazlem po miesiacu takto bampowalem i robilem ruzne glupie zeczy
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:53 am

Ibris
nieee XDD troche rude troche kasztanowe XDD

takich ognistorudych ni lubie XDD

tzn mialam wczesniej ciemny blond wloski, po ufarbowaniu na kasztanowo i wisniowo (w roznym odstepie czasowym) wyszly mi rudo-kasztanowe wloski XDDD i do tego loki XDD do ramion whee (zeby bylo smieszniej jako 2-3 ltnie dziecko mialam prawi biale, jasnoblond i mono krecone wloski) oki ide po wpisy do indexu bede wieczorkiem!!! 3m sie!!!!

Miss_Karina

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:54 am

dzieki Nox, ale to jest naprawde niewiele podobne do mnie razz tylko wlosy w sumie.

ja pamietam, ze na poczatku siedzialam tylko na forum muzycznym na 'metalu' ^^', potem przenioslam sie na picture post i anime... czasem wpadlam gdzies jeszcze. bylam na Gai od sierpnia, polakow znalazlam dopiero w polowie grudnia na polskich kissach wink No a teraz Gildia...
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:55 am

Miss_Karina
Ibris
nieee XDD troche rude troche kasztanowe XDD

takich ognistorudych ni lubie XDD

tzn mialam wczesniej ciemny blond wloski, po ufarbowaniu na kasztanowo i wisniowo (w roznym odstepie czasowym) wyszly mi rudo-kasztanowe wloski XDDD i do tego loki XDD do ramion whee (zeby bylo smieszniej jako 2-3 ltnie dziecko mialam prawi biale, jasnoblond i mono krecone wloski) oki ide po wpisy do indexu bede wieczorkiem!!! 3m sie!!!!

bye bye Karin :*

Ja zawsze mialam ciemno... po zrobieniu szamponem wyszly mi z fioletowo-czerwonym odblaskiem oO' mialam kiedys czarne naturalne.. ale mi pojasnialy vv'

Gailenquen

nox123

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:59 am

sweatdrop zaczela sie gatk o wlosach
ide na www.ogame.pl
jak zajze za jakies 3 dni akurat skonczycie xp
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:59 am

ales ty mily ;P milego, jya ^^

Gailenquen

nox123

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 2:03 am

zarcik nieprzeszkadza mi nawet rozmowa o szmponach, no moze troche bo z moim kochanie z 1h w czoraj o tym przegadalem
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 2:59 am

cze wszystkim

Uriell Angel of Death

EvilShinn

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 3:12 am

*wchodzi przez okno...*
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 3:16 am

Brak wszystkich.. sweatdrop

EvilShinn

Katka1989

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 3:19 am

ja jestem chociaż nie wiem po co... sweatdrop stare
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 3:20 am

Katka1989
ja jestem chociaż nie wiem po co... sweatdrop stare
sweatdrop whee

EvilShinn

Katka1989

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 3:22 am

masz jakiś pomysł jak można spędzić popołudnie? Bo nie chce mi się siedzieć w domu... Poszłabym gdzieś z kumpelką, ale nie mam pomysłu gdzie... _-_"
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7348 7349 7350 7351 7352 7353 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games