|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:27 am
Miss_Karina nox123 o przyszedl nasz krytyk ona cie lepiej oceni niz ja >.> <.< ja? ja mam byc krytykiem? XDD a czyja pracke mam ocenic? XD wink konkretnie to moge razz gadalismy sobie o rysowaniu - otworzylam sklepik *dumna* i mam ferie XDDD i nie ide dzis na sesje w Warhammca, bo nie mam ochoty mwuaha...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:27 am
Miss_Karina nox123 o przyszedl nasz krytyk ona cie lepiej oceni niz ja >.> <.< ja? ja mam byc krytykiem? XDD a czyja pracke mam ocenic? XD wink naszej Ibris ona potrzebuje oceny jej umiejetnosci i gdzie za bledy w jej pracach innymi slowy zrownaj z blotem jej rysunki(zarcik)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:29 am
Ibris Miss_Karina nox123 o przyszedl nasz krytyk ona cie lepiej oceni niz ja >.> <.< ja? ja mam byc krytykiem? XDD a czyja pracke mam ocenic? XD wink konkretnie to moge razz gadalismy sobie o rysowaniu - otworzylam sklepik *dumna* i mam ferie XDDD i nie ide dzis na sesje w Warhammca, bo nie mam ochoty mwuaha... mi wczoraj sie zaczely XD kiedy zaczal sie przeglad XD dzis po prostu czekam tylko na wpisy a potem smigam do kumpeli zapomniec o studiach na jakis czas XDD i gratuluje otwarcia sklepiku 3nodding i pokaz pracke bo mi sie nie chce przegladac stron w poszukiwaniu XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:29 am
nox123 Miss_Karina nox123 o przyszedl nasz krytyk ona cie lepiej oceni niz ja >.> <.< ja? ja mam byc krytykiem? XDD a czyja pracke mam ocenic? XD wink naszej Ibris ona potrzebuje oceny jej umiejetnosci i gdzie za bledy w jej pracach innymi slowy zrownaj z blotem jej rysunki(zarcik) tak wlasnie biggrin i od razu mozesz mi dorzucic pare groszy na tablecik xp *marzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:30 am
czesc wszystkim! nie,nic nie mowcie.ja wiem,ze sie cieszycie,ze ja przyszlam. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:34 am
ludzieeeeee! ja nie mowilam tego"nic nie mowcie"na serio!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:36 am
Gajusia czesc wszystkim! nie,nic nie mowcie.ja wiem,ze sie cieszycie,ze ja przyszlam. biggrin ee spokojnie razz Czesc ^^ Karin Karin, ogolna ocenke ^.^ w sklepiku (bannerek nizej XD) sa... a jesli chodzi tak ogolnie, to mozesz zobaczyc prace wykonana dla jednego jegomoscia > Ayama i jeszcze jedna, ktora wzglednie miala byc podoba do mnie ^^''' > tutaj ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris nox123 Miss_Karina nox123 o przyszedl nasz krytyk ona cie lepiej oceni niz ja >.> <.< ja? ja mam byc krytykiem? XDD a czyja pracke mam ocenic? XD wink naszej Ibris ona potrzebuje oceny jej umiejetnosci i gdzie za bledy w jej pracach innymi slowy zrownaj z blotem jej rysunki(zarcik) tak wlasnie biggrin i od razu mozesz mi dorzucic pare groszy na tablecik xp *marzenia* no... chyba jutro zrobie sobie taki "tablecikowy" dzionek XDD bede rysowac sigi XDDDD widzialam pracke: wiec tak postac b. fajna, ale tlo do poprawy za bardzo sie zrownalo z postacia. powinno byc zamglone i nie za ostro zarysowane drzewka\swiatlocien postaci w porzadku, ale cien jest troche za slaby, postac jakby lewituje a nie stoi XD zrob w okolicy nog ciemne a potem i dalej cien jest od postaci tym rzadszy. podloga tez do poprawki XD niekoniecznie musi byc taka plaska, lecz np grawitowa albo cosd XDD wszystko zalezy od twojej wyobrazni ale jak moowia psorowie z moich studioow: "Praca ZALICZONA!!!" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
czesc
a co do sesji w warhamca to u mnie na gildi nic sie nie dzieje ja zamknolem swoja sesje ale to z braku czasu pozatym jestem 2 raz na gai od jakiegos miecha
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:39 am
ja wole sesje na zywo ;P
Karin, druga osoba mowi, ze facet lewituje. znaczy,ze tak jest naprawde XD jeju... ^.^ dzieki. A jesli chodzi o tlo... (dobra, tylko winny sie tlumaczy) nie lubie rysowac natury, bo nie umiem whee wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:39 am
no dobra! stressed nie,to nie! ide sobie! crying ale jeszcze tu wroce! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:40 am
Ibris Gajusia czesc wszystkim! nie,nic nie mowcie.ja wiem,ze sie cieszycie,ze ja przyszlam. biggrin ee spokojnie razz Czesc ^^ Karin Karin, ogolna ocenke ^.^ w sklepiku (bannerek nizej XD) sa... a jesli chodzi tak ogolnie, to mozesz zobaczyc prace wykonana dla jednego jegomoscia > Ayama i jeszcze jedna, ktora wzglednie miala byc podoba do mnie ^^''' > tutaj ^^pracko w domu obejrze bo gluuuuuupi komp na wydziale nie chce ich otworzyc XP tak na marginesie widzialam rozmowe na temat nudy na gai XD nox roznie bywa raz jest nudno a raz ciekawie :3 coz...skromnie sie przyznam ze jestem z starszyzny gilidowej XD esh ale bylo minelo.... obecnie tez jest fajnie!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:40 am
Ibris Gajusia czesc wszystkim! nie,nic nie mowcie.ja wiem,ze sie cieszycie,ze ja przyszlam. biggrin ee spokojnie razz Czesc ^^ Karin Karin, ogolna ocenke ^.^ w sklepiku (bannerek nizej XD) sa... a jesli chodzi tak ogolnie, to mozesz zobaczyc prace wykonana dla jednego jegomoscia > Ayama i jeszcze jedna, ktora wzglednie miala byc podoba do mnie ^^''' > tutaj ^^ta podobna do twojego avatarka jest super
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:43 am
Ibris ja wole sesje na zywo ;P Karin, druga osoba mowi, ze facet lewituje. znaczy,ze tak jest naprawde XD jeju... ^.^ dzieki. A jesli chodzi o tlo... (dobra, tylko winny sie tlumaczy) nie lubie rysowac natury, bo nie umiem whee wink niekoniecznie musi byc natura wink moze byc np mur? :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:45 am
nox123 ta podobna do twojego avatarka jest super moj avatar jest wzglednie podobny do mnie... rysunek byl bazowany na zdjeciu, ale wyszedl baaardzo wyidealizowany ;P Karin - az tak ci zle tutaj? ;P poczuje sie gorsza... *znalazla gildie po kilku miesiacach siedzenai na Gai* I murow tez ne umeim rysowac XD ani domow, nic. zreszta... naucze sie XDDD albo bede robila bez tla i pojde na latwizne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|