Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7346 7347 7348 7349 7350 7351 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:04 am

czemu wszyscy maja tablet? to niesprawiedliwe whee wink *idzie szukac na Arenie*
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:07 am

chodzby spujz na tego faceta na twojim banerku on wogule prawie niema oraglej glowy tulko zsieta tam gdzie powinna sie zaokranglac

nox123

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:07 am

nox123
ale odrazu mowie nie sa najleprze
najleprze zdaza mi zabrac zanim zeskanuje crying

Kurcze, jak ja nie lubie oddawac swoich recznych prac komus oO' zawsze mi tego strasznie szkoda, tym bardziej, jak mi sie jakas podoba. Mam kilka rzeczy, nieco starszych, zeskanowanych ^^ jeszcze czegos poszukam moze zaraz...

btw. mowiles o tym rysunku i tle, ze jest niezbyt dobre. z drugiej strony pomysl, gdyby tlo bylo fantastyczne, to przyciagaloby wieksza uwage niz postac ^^ ale wiem, ze dobre nie jest, bo nigdy nie potrafilam narysowac natury xp
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:09 am

a przynajmniej jego fryc takie wrazenie daje w sumie tak to jego fryzura zwracam honor ale tak czy tak fryzura powoduje u mnie splaszczenie

nox123

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:09 am

nox123
chodzby spujz na tego faceta na twojim banerku on wogule prawie niema oraglej glowy tulko zsieta tam gdzie powinna sie zaokranglac

ale scieta od gory przy wlosach czy od dolu, przy brodzie?
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:12 am

nox123
a przynajmniej jego fryc takie wrazenie daje w sumie tak to jego fryzura zwracam honor ale tak czy tak fryzura powoduje u mnie splaszczenie
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

nox123

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:14 am

Jesli chodzi o twoje pracki na AA, to podobaja mi sie te dwie: Sano i Boock. poza dziewczyny jest dobra ^^ jesli chodzi o jakis uwagi, to brakuje tam cienia/oswietlenia i chyba masz problem z rysowaniem fald na ubraniach ^^ (ja najlepsza tez w tym nie jestem i bardzo mnie to wkurza, bo ubrania powinno wygladac naturalnie vv')

a toto splaszczenie - to chyba wlosy ;P bannerek byl za maly zeby umiescic w nim cala glowe tego pana. a jesli masz na mysli tyl glowy... nochyba mu tam dorysowac czaszke, to nie wiem czy byloby cos zlego wink
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:14 am

i jak szalazlas moje to ocen sweatdrop

nox123

Gailenquen

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:16 am

patrz wyzej razz chyba lubisz fantasy, co?
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:17 am

Ibris
Jesli chodzi o twoje pracki na AA, to podobaja mi sie te dwie: Sano i Boock. poza dziewczyny jest dobra ^^ jesli chodzi o jakis uwagi, to brakuje tam cienia/oswietlenia i chyba masz problem z rysowaniem fald na ubraniach ^^ (ja najlepsza tez w tym nie jestem i bardzo mnie to wkurza, bo ubrania powinno wygladac naturalnie vv')

a toto splaszczenie - to chyba wlosy ;P bannerek byl za maly zeby umiescic w nim cala glowe tego pana. a jesli masz na mysli tyl glowy... nochyba mu tam dorysowac czaszke, to nie wiem czy byloby cos zlego wink

ogladalem ja w calosci na twojej wystawieoto mi chodzi

nox123

Miss_Karina

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:17 am

czesc wam XD wpadlam tutaj bo nie mam co robic na studiach, a czekam na wpisy do indexoow XP XDD jak na razie mam dwe 5 i dwie 4 oraz kilka zaliczen 3nodding
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:20 am

Karin ^.^ *przytula* muwaha, to ci dobrze idzie, widze 3nodding

Nox - moze faktycznie masz racje... ^^' kilku centow brakuje XD

Gailenquen

nox123

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:21 am

o przyszedl nasz krytyk
ona cie lepiej oceni niz ja
PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:23 am

nox123
o przyszedl nasz krytyk
ona cie lepiej oceni niz ja
>.>
<.<
ja? ja mam byc krytykiem? XDD a czyja pracke mam ocenic? XD wink

Miss_Karina

Miss_Karina

PostPosted: Wed Feb 02, 2005 1:24 am

Ibris
Karin ^.^ *przytula* muwaha, to ci dobrze idzie, widze 3nodding

Nox - moze faktycznie masz racje... ^^' kilku centow brakuje XD
jej Ibri ^^ jak dzionek obiboki jedne? XDDD
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7346 7347 7348 7349 7350 7351 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games