|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:04 am
czemu wszyscy maja tablet? to niesprawiedliwe whee wink *idzie szukac na Arenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:07 am
chodzby spujz na tego faceta na twojim banerku on wogule prawie niema oraglej glowy tulko zsieta tam gdzie powinna sie zaokranglac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:07 am
nox123 ale odrazu mowie nie sa najleprze najleprze zdaza mi zabrac zanim zeskanuje crying Kurcze, jak ja nie lubie oddawac swoich recznych prac komus oO' zawsze mi tego strasznie szkoda, tym bardziej, jak mi sie jakas podoba. Mam kilka rzeczy, nieco starszych, zeskanowanych ^^ jeszcze czegos poszukam moze zaraz... btw. mowiles o tym rysunku i tle, ze jest niezbyt dobre. z drugiej strony pomysl, gdyby tlo bylo fantastyczne, to przyciagaloby wieksza uwage niz postac ^^ ale wiem, ze dobre nie jest, bo nigdy nie potrafilam narysowac natury xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:09 am
a przynajmniej jego fryc takie wrazenie daje w sumie tak to jego fryzura zwracam honor ale tak czy tak fryzura powoduje u mnie splaszczenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:09 am
nox123 chodzby spujz na tego faceta na twojim banerku on wogule prawie niema oraglej glowy tulko zsieta tam gdzie powinna sie zaokranglac ale scieta od gory przy wlosach czy od dolu, przy brodzie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:12 am
nox123 a przynajmniej jego fryc takie wrazenie daje w sumie tak to jego fryzura zwracam honor ale tak czy tak fryzura powoduje u mnie splaszczenie ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:14 am
Jesli chodzi o twoje pracki na AA, to podobaja mi sie te dwie: Sano i Boock. poza dziewczyny jest dobra ^^ jesli chodzi o jakis uwagi, to brakuje tam cienia/oswietlenia i chyba masz problem z rysowaniem fald na ubraniach ^^ (ja najlepsza tez w tym nie jestem i bardzo mnie to wkurza, bo ubrania powinno wygladac naturalnie vv')
a toto splaszczenie - to chyba wlosy ;P bannerek byl za maly zeby umiescic w nim cala glowe tego pana. a jesli masz na mysli tyl glowy... nochyba mu tam dorysowac czaszke, to nie wiem czy byloby cos zlego wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:14 am
i jak szalazlas moje to ocen sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:16 am
patrz wyzej razz chyba lubisz fantasy, co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:17 am
Ibris Jesli chodzi o twoje pracki na AA, to podobaja mi sie te dwie: Sano i Boock. poza dziewczyny jest dobra ^^ jesli chodzi o jakis uwagi, to brakuje tam cienia/oswietlenia i chyba masz problem z rysowaniem fald na ubraniach ^^ (ja najlepsza tez w tym nie jestem i bardzo mnie to wkurza, bo ubrania powinno wygladac naturalnie vv') a toto splaszczenie - to chyba wlosy ;P bannerek byl za maly zeby umiescic w nim cala glowe tego pana. a jesli masz na mysli tyl glowy... nochyba mu tam dorysowac czaszke, to nie wiem czy byloby cos zlego wink ogladalem ja w calosci na twojej wystawieoto mi chodzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:17 am
czesc wam XD wpadlam tutaj bo nie mam co robic na studiach, a czekam na wpisy do indexoow XP XDD jak na razie mam dwe 5 i dwie 4 oraz kilka zaliczen 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:20 am
Karin ^.^ *przytula* muwaha, to ci dobrze idzie, widze 3nodding
Nox - moze faktycznie masz racje... ^^' kilku centow brakuje XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:21 am
o przyszedl nasz krytyk ona cie lepiej oceni niz ja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:23 am
nox123 o przyszedl nasz krytyk ona cie lepiej oceni niz ja >.> <.< ja? ja mam byc krytykiem? XDD a czyja pracke mam ocenic? XD wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 02, 2005 1:24 am
Ibris Karin ^.^ *przytula* muwaha, to ci dobrze idzie, widze 3nodding Nox - moze faktycznie masz racje... ^^' kilku centow brakuje XD jej Ibri ^^ jak dzionek obiboki jedne? XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|