Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7343 7344 7345 7346 7347 7348 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

wywlok666

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:21 pm

jestem pesymistką ..
więc nie chce się mamić jakimiś złudzeniami skoro wiem ze będzie inaczej ..
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:21 pm

Ibris
czemu moj optymizm mnie opuscil? xp kam bek tu mi! *idzie po blekitna pizamke w sniezynki*

Juz od Nas odchodzisz sad
*fajna pizamka*

vego_ssj

wywlok666

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:22 pm

Ibris
czemu moj optymizm mnie opuscil? xp kam bek tu mi! *idzie po blekitna pizamke w sniezynki*

ja też powoli się zbieram ..
papapa
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:23 pm

wywlok666
Ibris

ja też powoli się zbieram ..
papapa

papa, tez masz taka sexi pizamke ??? smile

vego_ssj

Emiel Regis

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:23 pm

Ano, pesymizm jest zdecydwanie lepszy...od optymizmu. Czlowiek przynajmniej nie robi sobie złudnych nadzieji...A jak sie stanie cos dobrego to
większa radośc..;p
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:24 pm

Emiel Regis
Ano, pesymizm jest zdecydwanie lepszy...od optymizmu. Czlowiek przynajmniej nie robi sobie złudnych nadzieji...A jak sie stanie cos dobrego to
większa radośc..;p

Czy ja wiem czy wiekrza radosc a co jak pomysli ze zaraz zlamie noge powinno sie brac zycie bardziel na luzie smile

vego_ssj

Gailenquen

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:25 pm

Emiel Regis
większa radośc..;p

masz cos do optymizmu? XD jeszcze tu jestem!

bye Fif ^.^
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:26 pm

Jak pomysli, ze zaraz złamie noge to wymysli co zrobic, zeby jej nie złamac...:p

Emiel Regis

vego_ssj

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:27 pm

Emiel Regis
Jak pomysli, ze zaraz złamie noge to wymysli co zrobic, zeby jej nie złamac...:p

Ale wkoncu i tak powie ze i tak ja zlamie smile Tez zaraz lece
*sciaga ciuszki i ubiera bokserki w koziolki smile *
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:27 pm

Trzeba nauczyc sie znosic przeciwnosci losu, oddac mu kopa w tylek i byc optymista. Swiat staje sie przyjemniejszy.

*dolozyla zolte skarpetki* cieplo XD

Gailenquen

vego_ssj

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:29 pm

Ibris
Trzeba nauczyc sie znosic przeciwnosci losu, oddac mu kopa w tylek i byc optymista. Swiat staje sie przyjemniejszy.

*dolozyla zolte skarpetki* cieplo XD

Masz racje optymizm na calego to lubie
*moze przytulenie zeby bylo jeszcze cieplej??? wink
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:31 pm

ewentualnie... dobra mina do zlej gry, z czasem da sie przebolec niektore sprawy wink

i mnie sie nie przytula XD ja kocham poduszki. konkretnie to jedna. czarna. do ktorej zaraz przyloze glowke i bedzie mi dobrze.

Gailenquen

Emiel Regis

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:32 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:33 pm

Ibris
ewentualnie... dobra mina do zlej gry, z czasem da sie przebolec niektore sprawy wink

i mnie sie nie przytula XD ja kocham poduszki. konkretnie to jedna. czarna. do ktorej zaraz przyloze glowke i bedzie mi dobrze.

A juz mialem taka nadzieje sad ale trudno ja uciekam pod kolderke milych snow dla wszystkich smile

vego_ssj

Gailenquen

PostPosted: Tue Feb 01, 2005 3:34 pm

oyasuminasai ^^

Emiel, a ja mysle, ze to nie do konca tak XD co ma byc to bedzie, ale wszystko mozna zmienic.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7343 7344 7345 7346 7347 7348 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games