|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:21 pm
jestem pesymistką .. więc nie chce się mamić jakimiś złudzeniami skoro wiem ze będzie inaczej ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:21 pm
Ibris czemu moj optymizm mnie opuscil? xp kam bek tu mi! *idzie po blekitna pizamke w sniezynki* Juz od Nas odchodzisz sad *fajna pizamka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:22 pm
Ibris czemu moj optymizm mnie opuscil? xp kam bek tu mi! *idzie po blekitna pizamke w sniezynki* ja też powoli się zbieram .. papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:23 pm
wywlok666 Ibris czemu moj optymizm mnie opuscil? xp kam bek tu mi! *idzie po blekitna pizamke w sniezynki* ja też powoli się zbieram .. papapa papa, tez masz taka sexi pizamke ??? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:23 pm
Ano, pesymizm jest zdecydwanie lepszy...od optymizmu. Czlowiek przynajmniej nie robi sobie złudnych nadzieji...A jak sie stanie cos dobrego to większa radośc..;p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:24 pm
Emiel Regis Ano, pesymizm jest zdecydwanie lepszy...od optymizmu. Czlowiek przynajmniej nie robi sobie złudnych nadzieji...A jak sie stanie cos dobrego to większa radośc..;p Czy ja wiem czy wiekrza radosc a co jak pomysli ze zaraz zlamie noge powinno sie brac zycie bardziel na luzie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:25 pm
Emiel Regis Ano, pesymizm jest zdecydwanie lepszy...od optymizmu. Czlowiek przynajmniej nie robi sobie złudnych nadzieji...A jak sie stanie cos dobrego to większa radośc..;p masz cos do optymizmu? XD jeszcze tu jestem! bye Fif ^.^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:26 pm
Jak pomysli, ze zaraz złamie noge to wymysli co zrobic, zeby jej nie złamac...:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:27 pm
Emiel Regis Jak pomysli, ze zaraz złamie noge to wymysli co zrobic, zeby jej nie złamac...:p Ale wkoncu i tak powie ze i tak ja zlamie smile Tez zaraz lece *sciaga ciuszki i ubiera bokserki w koziolki smile *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:27 pm
Trzeba nauczyc sie znosic przeciwnosci losu, oddac mu kopa w tylek i byc optymista. Swiat staje sie przyjemniejszy.
*dolozyla zolte skarpetki* cieplo XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:29 pm
Ibris Trzeba nauczyc sie znosic przeciwnosci losu, oddac mu kopa w tylek i byc optymista. Swiat staje sie przyjemniejszy. *dolozyla zolte skarpetki* cieplo XD Masz racje optymizm na calego to lubie *moze przytulenie zeby bylo jeszcze cieplej??? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:31 pm
ewentualnie... dobra mina do zlej gry, z czasem da sie przebolec niektore sprawy wink
i mnie sie nie przytula XD ja kocham poduszki. konkretnie to jedna. czarna. do ktorej zaraz przyloze glowke i bedzie mi dobrze.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:33 pm
Ibris ewentualnie... dobra mina do zlej gry, z czasem da sie przebolec niektore sprawy wink i mnie sie nie przytula XD ja kocham poduszki. konkretnie to jedna. czarna. do ktorej zaraz przyloze glowke i bedzie mi dobrze. A juz mialem taka nadzieje sad ale trudno ja uciekam pod kolderke milych snow dla wszystkich smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:34 pm
oyasuminasai ^^
Emiel, a ja mysle, ze to nie do konca tak XD co ma byc to bedzie, ale wszystko mozna zmienic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|