|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:07 pm
Ibris Fifi... nie zazdroszcze razz ale niektorzy maja pecha. ja jak zyje, to jeszcze ani razu nic sobie nie zlamalam ani nie skrecilam XD glupi ma zawsze szczescie wink *odbiera herbatke od V.* dziekowac ^^ Sayo... dobra herbata z cytrynka nie jest zla. pod warunkiem, ze jest dobrze XD ale cukier szkodzi *dlatego wyjada go lyzeczka z cukierniczki* Ja mialem tylko raz w zyciu zlamane gdy mialem 3 latka w wypadku wtedy zmarla mi matka *smutek* *tylko nie slodz za duzo bo juz nie mam musialbym wode zapazyc na nowo biggrin *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:08 pm
Ibris Fifi... nie zazdroszcze razz ale niektorzy maja pecha. ja jak zyje, to jeszcze ani razu nic sobie nie zlamalam ani nie skrecilam XD glupi ma zawsze szczescie wink *odbiera herbatke od V.* dziekowac ^^ Sayo... dobra herbata z cytrynka nie jest zla. pod warunkiem, ze jest dobrze XD ale cukier szkodzi *dlatego wyjada go lyzeczka z cukierniczki* ja tam co roku mam coś złamanego .. więc dla mnie to nie nowość razz ale swędzi i jest niewygodne .. >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:09 pm
vego_ssj wywlok666 vego_ssj Napewno bylas jedyna w Swoim rodzaju biggrin no ba smile Fifi i bez tego jest jedyna w swym rodzaju razz Nie mowie ze nie smile whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:10 pm
wywlok666 Ibris Fifi... nie zazdroszcze razz ale niektorzy maja pecha. ja jak zyje, to jeszcze ani razu nic sobie nie zlamalam ani nie skrecilam XD glupi ma zawsze szczescie wink *odbiera herbatke od V.* dziekowac ^^ Sayo... dobra herbata z cytrynka nie jest zla. pod warunkiem, ze jest dobrze XD ale cukier szkodzi *dlatego wyjada go lyzeczka z cukierniczki* ja tam co roku mam coś złamanego .. więc dla mnie to nie nowość razz ale swędzi i jest niewygodne .. >.< Nie zazdroszcze jakos dla Mnie zle sie zlamanie kojazy sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:10 pm
V. przykro mi sad *klepie przyjacielsko po ramieniu*
Fif, kiedy sciagasz gips?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:12 pm
Ibris V. przykro mi sad *klepie przyjacielsko po ramieniu* Fif, kiedy sciagasz gips? *dziekuje* Nawet jej niezbyt pamietam ale w sercu bedzie smile No wlasnie trzeba wypic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:14 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:14 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:15 pm
herbatke, Fif, herbate razz ladnie pachnie...
a ja zaraz lece, bo mnie rodzicielka zadzga xp ale to za chwilke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:15 pm
Za to ze bedziesz miec sciagniety gips. Trzeba to uczcic smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:17 pm
Ibris herbatke, Fif, herbate razz ladnie pachnie... a ja zaraz lece, bo mnie rodzicielka zadzga xp ale to za chwilke... Mam nadzieje ze nikt nie myslal o czyms innym a kieliszek to mi sie wymksna biggrin to ja ino bede dzwigac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:17 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:18 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:20 pm
czemu moj optymizm mnie opuscil? xp kam bek tu mi! *idzie po blekitna pizamke w sniezynki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|