|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:55 pm
dobrze, ze sie oduczylam czesciowo slodzic, bo to zabija smak herbatki xp *bierze od sayo... eem... bierze, bierze... zwykla XD* merci XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:57 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:57 pm
Ibris dobrze, ze sie oduczylam czesciowo slodzic, bo to zabija smak herbatki xp *bierze od sayo... eem... bierze, bierze... zwykla XD* merci XD Co za malo to nie zdrowo biggrin *z podstepem dosypuje 2 lyzeczki cukru*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:58 pm
Ibris dobrze, ze sie oduczylam czesciowo slodzic, bo to zabija smak herbatki xp *bierze od sayo... eem... bierze, bierze... zwykla XD* merci XD hmm ja zwykla ledwo slodze ale jak jest duzo cytryny to sie nie da bez cukru xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:58 pm
Eh...Ponoć alkoholizm nie zależy od ilosci, tylko od systematyczności i czestotliwosci..:p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:59 pm
czekolada w pewnym sensie uzaleznia, tak samo jak kawa XD albo herbata w moim przypadku ^^'
*kosztuje herbatki* ygh... *oddaje* to ja nie pije xp
*rzuca kocyk dla Fif*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:59 pm
Emiel Regis Eh...Ponoć alkoholizm nie zależy od ilosci, tylko od systematyczności i czestotliwosci..:p Masz racje lepiej raz a pozadnie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:00 pm
Ibris czekolada w pewnym sensie uzaleznia, tak samo jak kawa XD albo herbata w moim przypadku ^^' *kosztuje herbatki* ygh... *oddaje* to ja nie pije xp *rzuca kocyk dla Fif* *otula się cieplo zwłaszcza ręke w gipsie* dzieki .. :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:01 pm
Ibris czekolada w pewnym sensie uzaleznia, tak samo jak kawa XD albo herbata w moim przypadku ^^' *kosztuje herbatki* ygh... *oddaje* to ja nie pije xp *rzuca kocyk dla Fif* Co za slodka to wez moja jest jeszcze bez cukru *Podaje herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:01 pm
wywlok666 Ibris czekolada w pewnym sensie uzaleznia, tak samo jak kawa XD albo herbata w moim przypadku ^^' *kosztuje herbatki* ygh... *oddaje* to ja nie pije xp *rzuca kocyk dla Fif* *otula się cieplo zwłaszcza ręke w gipsie* dzieki .. :3 znow sie skrzywdzilas? wink bejbe, co ty robilas? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:02 pm
Ibris wywlok666 Ibris czekolada w pewnym sensie uzaleznia, tak samo jak kawa XD albo herbata w moim przypadku ^^' *kosztuje herbatki* ygh... *oddaje* to ja nie pije xp *rzuca kocyk dla Fif* *otula się cieplo zwłaszcza ręke w gipsie* dzieki .. :3 znow sie skrzywdzilas? wink bejbe, co ty robilas? biggrin reka złamana od 2 tygodni dokladnie razz ehhh .. wypadki chodza po ludziach razz ale przynajmniej na 100dniówce wyglądalam niezapomnianie .. czarna suknie .. i łapa w gipsie XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:04 pm
wywlok666 Ibris wywlok666 Ibris czekolada w pewnym sensie uzaleznia, tak samo jak kawa XD albo herbata w moim przypadku ^^' *kosztuje herbatki* ygh... *oddaje* to ja nie pije xp *rzuca kocyk dla Fif* *otula się cieplo zwłaszcza ręke w gipsie* dzieki .. :3 znow sie skrzywdzilas? wink bejbe, co ty robilas? biggrin reka złamana od 2 tygodni dokladnie razz ehhh .. wypadki chodza po ludziach razz ale przynajmniej na 100dniówce wyglądalam niezapomnianie .. czarna suknie .. i łapa w gipsie XDD Napewno bylas jedyna w Swoim rodzaju biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:04 pm
vego_ssj Napewno bylas jedyna w Swoim rodzaju biggrin no ba smile Fifi i bez tego jest jedyna w swym rodzaju razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:05 pm
Fifi... nie zazdroszcze razz ale niektorzy maja pecha. ja jak zyje, to jeszcze ani razu nic sobie nie zlamalam ani nie skrecilam XD glupi ma zawsze szczescie wink *odbiera herbatke od V.* dziekowac ^^
Sayo... dobra herbata z cytrynka nie jest zla. pod warunkiem, ze jest dobrze XD ale cukier szkodzi *dlatego wyjada go lyzeczka z cukierniczki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 3:05 pm
wywlok666 vego_ssj Napewno bylas jedyna w Swoim rodzaju biggrin no ba smile Fifi i bez tego jest jedyna w swym rodzaju razz Nie mowie ze nie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|