|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:48 pm
Ha! Mądra pani! Ja tez preferuje herbate od kiedy pewni wiesniacy...Z resztą nie wazne..Herbate owocowa? Mientową? A moze ziołową? Rozmawia pani z zawodowym cyrulikiem!
O...czekolada...:>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*z ciemnego kącika wychodzi mała ruda postać*
witam *^^* jakieś nowe twarze widzę ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hhmmmm ciekawy trunek a ile procentowy??? Jakbys poczestowal koniaczkem rozgrzalo by wszystkich biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*przynosi puszke z ciasteczkami i poduszke* tyc ciagle tyc, tak bez konca...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:50 pm
Ibris *przynosi puszke z ciasteczkami i poduszke* tyc ciagle tyc, tak bez konca... hej *przytula na powitanie i niepostzeżenie zabiera ciasteczka* jak milo cię widzieć ... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:51 pm
Nalewka? Jakbys Spaka czytał to bys wiedzial..:p Z wyjątkowo jadowitej roslinki wyciąg z całkiem niezlym kopem...Mi to roznicy w zasadzie nie robi ale goscie bardzo lubią... A co do nowych twarzy to chyba ja...Witam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*wyciaga z barku cale pudelko popcorny i zajadajac patrzy na film* To jest zycie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
vego_ssj hhmmmm ciekawy trunek a ile procentowy??? Jakbys poczestowal koniaczkem rozgrzalo by wszystkich biggrin a czy wszystko musi miec procenty, zeby bylo dobre? ;P Oy, Fif ^.^ A jesli chodzi o herbatke... Mocna, z lyzeczka cukru i duza ilosci cytryny, tydziec kwasku cytrynowego, ktory niszczy watrobe. Owocowe tez moga byc, dobre sa czarne. Szczegolnie czarna z Irish Cream.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:52 pm
Emiel Regis Nalewka? Jakbys Spaka czytał to bys wiedzial..:p Z wyjątkowo jadowitej roslinki wyciąg z całkiem niezlym kopem...Mi to roznicy w zasadzie nie robi ale goscie bardzo lubią... A co do nowych twarzy to chyba ja...Witam... *z zagrabiionymi ciasteczkami podchodzi i wyciaga ręke na powitanie* Filipina .. zwana też Fifi tutaj *^^* 19 lat i mimo że nie wyglądam moze kobieta razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:53 pm
Witam...Fif, a czy kobieta, to pozwolisz, ze sprawdzac nie bedę, jestem zajęty...O ciasteczko *bez pytania bierze ze dwa...*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:53 pm
wywlok666 *z zagrabiionymi ciasteczkami podchodzi i wyciaga ręke na powitanie* Filipina .. zwana też Fifi tutaj *^^* 19 lat i mimo że nie wyglądam moze kobieta razz a wez je sobie... ja juz jestem po calej paczce chipsow i mam dosc XD no, ale czekolade zawsze zjem. To zawiera jakis srodek... eem.. fenylotylamina? Jakos tak ^^' i to chyba uzaleznia. Tak, wlasnie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:54 pm
Ibris vego_ssj hhmmmm ciekawy trunek a ile procentowy??? Jakbys poczestowal koniaczkem rozgrzalo by wszystkich biggrin a czy wszystko musi miec procenty, zeby bylo dobre? ;P Oy, Fif ^.^ A jesli chodzi o herbatke... Mocna, z lyzeczka cukru i duza ilosci cytryny, tydziec kwasku cytrynowego, ktory niszczy watrobe. Owocowe tez moga byc, dobre sa czarne. Szczegolnie czarna z Irish Cream. uhh.. 'przynosi dwie herbaty owocowa i zywkla' zdecyduj sie gonk cze fifi ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris vego_ssj hhmmmm ciekawy trunek a ile procentowy??? Jakbys poczestowal koniaczkem rozgrzalo by wszystkich biggrin a czy wszystko musi miec procenty, zeby bylo dobre? ;P Oy, Fif ^.^ A jesli chodzi o herbatke... Mocna, z lyzeczka cukru i duza ilosci cytryny, tydziec kwasku cytrynowego, ktory niszczy watrobe. Owocowe tez moga byc, dobre sa czarne. Szczegolnie czarna z Irish Cream. Musze sie nastrioc bo od piatku zaczyna sie Turne 18 wiec bedzie ciezko:p Ale herbatke juz Tez sobie zaparzylem *kubek tetley z duza dawka cukru * Poprostu bosko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris a wez je sobie... ja juz jestem po calej paczce chipsow i mam dosc XD no, ale czekolade zawsze zjem. To zawiera jakis srodek... eem.. fenylotylamina? Jakos tak ^^' i to chyba uzaleznia. Tak, wlasnie... Uzależnia!? Wypraszam sobie! Moge z tym skończyć kiedy tylko chce! ... ... ... Ale nie chce!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 2:55 pm
Emiel Regis Witam...Fif, a czy kobieta, to pozwolisz, ze sprawdzac nie bedę, jestem zajęty...O ciasteczko *bez pytania bierze ze dwa...* *uśmiecha się tylko sympatycznie * witaj Sayo *przutula mocno* *pochwili idzie sobie zwinąć się na kanapie w kłębuszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|