|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:28 am
Sayokun Sei chan Sayokun O_O mialem pinkboxa z ... broda O_O *Wyciaga brzytwe*To zaraz ja zgolimy Nyu xd O_________O aaaaaaaaaaaaaaaaaa gg mi siadlo -__- mi sie ktosik włamuje i mam przez to problem bo wyzywa kumpli no i musze zmienic haslo. CZejsc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:29 am
dobra.
to tyle na dzis.
do jutra robaczki!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:30 am
Sayokun nnnnie patrz tak na mnie gonk odloz ten noz gonk brrrrrrrrrrr xp To nie bedzie bolalo tylko sie tej brody pozbedziemy Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:32 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:33 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:33 am
Sei chan Sayokun nnnnie patrz tak na mnie gonk odloz ten noz gonk brrrrrrrrrrr xp To nie bedzie bolalo tylko sie tej brody pozbedziemy Nyu=^_^= gonk crying ja sie sam potrafie golic nie ufam ci stare nie masz wprawy stare golenie nog to nie to samo blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:35 am
[foch...]
Maryska mash kopa ode mnie jutro jak przyjdziesh !!
PS: nie moge siedziec na swoim koncie... wiec siedze na Oli wiesniaro
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:36 am
Sayokun gonk crying ja sie sam potrafie golic nie ufam ci stare nie masz wprawy stare golenie nog to nie to samo blaugh *Potyka się o scrafik i wolna lapka lapie za brode Sayo*Nyu eek chyba się urwala eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:39 am
Sei chan Sayokun gonk crying ja sie sam potrafie golic nie ufam ci stare nie masz wprawy stare golenie nog to nie to samo blaugh *Potyka się o scrafik i wolna lapka lapie za brode Sayo*Nyu eek chyba się urwala eek O_O crying crying crying crying crying boli crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:42 am
Sayokun Sei chan Sayokun gonk crying ja sie sam potrafie golic nie ufam ci stare nie masz wprawy stare golenie nog to nie to samo blaugh *Potyka się o scrafik i wolna lapka lapie za brode Sayo*Nyu eek chyba się urwala eek O_O crying crying crying crying crying boli crying crying Upsi..*Podaje Sayo brode i tubke kleju*Chyba da się przykleić sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:44 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun gonk crying ja sie sam potrafie golic nie ufam ci stare nie masz wprawy stare golenie nog to nie to samo blaugh *Potyka się o scrafik i wolna lapka lapie za brode Sayo*Nyu eek chyba się urwala eek O_O crying crying crying crying crying boli crying crying Upsi..*Podaje Sayo brode i tubke kleju*Chyba da się przykleić sweatdrop nie chce jej crying boli crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:46 am
Sayokun nie chce jej crying boli crying Nyu..... crying psiepraszam crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:48 am
ninja jak to dobrze wiedziec jak czuje sie ktos niezauwaznoy stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:48 am
Sei chan Sayokun nie chce jej crying boli crying Nyu..... crying psiepraszam crying sad blaugh 'pokazuje jej jezyk odwraca sie i siada na foteliku'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 11:50 am
Sayokun Sei chan Sayokun nie chce jej crying boli crying Nyu..... crying psiepraszam crying sad blaugh 'pokazuje jej jezyk odwraca sie i siada na foteliku' Snif snif whaaaaaaaa crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|