|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:29 am
.. ej xp 'od wstrzasow ochraniacz spadl mu na oczy' xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:30 am
racqel Sayokun eek to my mowimy o baczynskim czy o staffie no i zepsules cala zabawe... gonk blaugh blaugh blaugh XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:35 am
Do: Baliaur Od: juliangel
Maryśka skop im tyłki, nie daj się !!!!!
Załącznik:
*sosy swiata *bita śmietan *Chriss w bandażach biggrin *polewa czekoladowa *benzyna *miotacz ognia
Wszystko wykorzystaj i zemścij sie za mnie !!!!!!!!!!!!!!!
See Ya !!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:38 am
ja robie sobie post od poezji na troche...obrazilam sie na nia.... sweatdrop za to ze ludzie zbyt ostro krytykuja i za to ze krytyka zadnych bledow zazwyczaj nie ukazuje... wiec z pisania pseudopoezji przezucam sie na programowanie blaugh (moze tego sie kieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedys naucze xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:39 am
Baliaur ja robie sobie post od poezji na troche...obrazilam sie na nia.... sweatdrop za to ze ludzie zbyt ostro krytykuja i za to ze krytyka zadnych bledow zazwyczaj nie ukazuje... wiec z pisania pseudopoezji przezucam sie na programowanie blaugh (moze tego sie kieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedys naucze xp ) programowanie tez krytykuja (patrz Microsoft) ale ty sie nie przejmoj i rob swoje po prostu!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:42 am
racqel programowanie tez krytykuja (patrz Microsoft) ale ty sie nie przejmoj i rob swoje po prostu! robic swoje bede...a jedynymi tego odbiorcami beda moj komp i moja szuflada xp krytyka = za duzo stresu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:45 am
Wszyscy jedza kolacje i maja rece zajete wiec nie pisza.
hlehlehleh
cale forum dla nas Bal !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:48 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:48 am
racqel Wszyscy jedza kolacje i maja rece zajete wiec nie pisza. hlehlehleh cale forum dla nas Bal ! eee tam xp ... snieg z nieba spada ... kap kap kap xp ja sie wqrzylam jak w konkursie szkolnym] dostalam wyroznienie..... ja jeszcze jestm w gim sweatdrop stressed porazka totalna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:49 am
rac ja jestem XD kim jest ta dziewczyna z siga? xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:50 am
racqel Wszyscy jedza kolacje i maja rece zajete wiec nie pisza. hlehlehleh cale forum dla nas Bal ! Wcale nie całe blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:50 am
BALIAUR !!
look poprzednia side !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:51 am
Baliaur racqel Wszyscy jedza kolacje i maja rece zajete wiec nie pisza. hlehlehleh cale forum dla nas Bal ! eee tam xp ... snieg z nieba spada ... kap kap kap xp ja sie wqrzylam jak w konkursie szkolnym] dostalam wyroznienie..... ja jeszcze jestm w gim sweatdrop stressed porazka totalna... w jakim konkursie i dlaczego sie wkurzylas? przeciez cie to powinno polechtac przyjemnie i pobudzic do dalszej bluznierczej tworczosci?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:54 am
Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu prosto na Kari*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 10:56 am
Sei chan Nyu=^_^=*Wpada przez dziure w dachu prosto na Kari* xp sei... mialas wygodne ladowanie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|