|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:36 am
*podchodzi do juliangel iszepce jej cos na ucho* Julus ok?? xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:36 am
Baliaur Setsuna Dragonclaw >< wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *pisze coś w notebooku, nerwowo stuka w klawisze* pomocy crying *zaglada jej przez ramie* co jest??? Delein ciekawe jak..mi sie josh pisac nie kce... papa shenmoomba pa shenmoomba nie moge znoof znaleźć odpowiedniego wyrazu ><" Lethii: to nie jest nic dziwnego wink ja tak robiłam gdy byłam smutna ^^" i to były najlepshe prace...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:39 am
domokun eek 'wpada na nia i ja przewraca' xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:41 am
Sayokun domokun eek 'wpada na nia i ja przewraca' xp Nyu.uch..... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:42 am
Sei chan Sayokun domokun eek 'wpada na nia i ja przewraca' xp Nyu.uch..... xp haha dzisiaj mnie nie zdazysz zwiazac twisted 'zaczyna ja laskotac' XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:43 am
racqel Baliaur heyas heya...uwazac dzis na mnie twisted jak mii brakuje rodzenstwa na chacie..ni ma kgog pobic!! gonk hejhehejhej !!! siema przystojniaku biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:45 am
juliangel racqel Baliaur heyas heya...uwazac dzis na mnie twisted jak mii brakuje rodzenstwa na chacie..ni ma kgog pobic!! gonk hejhehejhej !!! siema przystojniaku biggrin uwaga nimfomanka osobnikow jeden zostala aktywowana kryc sie... (bizone twisted )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:46 am
Sayokun haha dzisiaj mnie nie zdazysz zwiazac twisted 'zaczyna ja laskotac' XD *Stoi za Sayo*Co robisz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:47 am
Sei chan Sayokun haha dzisiaj mnie nie zdazysz zwiazac twisted 'zaczyna ja laskotac' XD *Stoi za Sayo*Co robisz?? 'stoi za sei' blaugh nic xd 'proboje znowu' xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:48 am
Sayokun Sei chan Sayokun haha dzisiaj mnie nie zdazysz zwiazac twisted 'zaczyna ja laskotac' XD *Stoi za Sayo*Co robisz?? 'stoi za sei' blaugh nic xd 'proboje znowu' xp *Wskakuje na zyrandol*Nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:50 am
Agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
[wscieklosc z gniewem i glanami na nogach zaraz w kogos uderzy...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:51 am
juliangel racqel Baliaur heyas heya...uwazac dzis na mnie twisted jak mii brakuje rodzenstwa na chacie..ni ma kgog pobic!! gonk hejhehejhej !!! siema przystojniaku biggrin witaj dziewczynko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:51 am
*wyciaga UZI i zaczyna "wypisywac" na scianie: "EFEKT FERRARI - Johny Bannana (aka: Cosik)"*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:52 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun haha dzisiaj mnie nie zdazysz zwiazac twisted 'zaczyna ja laskotac' XD *Stoi za Sayo*Co robisz?? 'stoi za sei' blaugh nic xd 'proboje znowu' xp *Wskakuje na zyrandol*Nyu?? sweatdrop 'siada na foteliku' sprubujemy jutro XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|