|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:24 am
Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wskakuje mu na głowe i zaczyna merdac ogonkiem* witaj XD 'stoi prosto' HA NAUCZYLEM SIE !!! *Przechyla się mocno w lewo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:25 am
shenmoomba schenmoomba witaci wszystkim Cześć biggrin Nie znam Cię, może się poznamy?? smile xd [Julus ukrywa za soba sprzet to molestowania przystojniakow...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:26 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu=^_^=*Wskakuje mu na głowe i zaczyna merdac ogonkiem* witaj XD 'stoi prosto' HA NAUCZYLEM SIE !!! *Przechyla się mocno w lewo* 'stoi niewzruszony' HA !!! dobrze ze nie zauwarzyla ze mam deski w spodniach dla rownowagi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:28 am
heyas heya...uwazac dzis na mnie twisted jak mii brakuje rodzenstwa na chacie..ni ma kgog pobic!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:28 am
Sayokun 'stoi niewzruszony' HA !!! dobrze ze nie zauwarzyla ze mam deski w spodniach dla rownowagi xp *Wyciaga deski*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:29 am
>< wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *pisze coś w notebooku, nerwowo stuka w klawisze* pomocy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:29 am
Baliaur heyas heya...uwazac dzis na mnie twisted jak mii brakuje rodzenstwa na chacie..ni ma kgog pobic!! gonk Avsko! wyżyj sie artstycznie...pomaga wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:30 am
schenmoomba musici konczyci pa wszystkim crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shenmoomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
gdzie on zwiał ??
...
chlip...
crying crying crying crying crying crying crying crying
[beksa...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun 'stoi niewzruszony' HA !!! dobrze ze nie zauwarzyla ze mam deski w spodniach dla rownowagi xp *Wyciaga deski*Nyu=^_^= O_O waaaaaaaaa gonk *gleba* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:31 am
Setsuna Dragonclaw >< wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr *pisze coś w notebooku, nerwowo stuka w klawisze* pomocy crying *zaglada jej przez ramie* co jest??? Delein ciekawe jak..mi sie josh pisac nie kce... papa shenmoomba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:33 am
Delein Baliaur heyas heya...uwazac dzis na mnie twisted jak mii brakuje rodzenstwa na chacie..ni ma kgog pobic!! gonk Avsko! wyżyj sie artstycznie...pomaga wink 3nodding 3nodding 3nodding jak ja jestem wściekla .. (nie mam sie niestety na czym wyshyc crying ) .... tio biore olooweczek do lapki.. i wychodza dziiiiiiwne rzeczy O.o .. ale po godzince przechodzi.. a moje dziwne prace siobie nad loosheczkiem wieszam.. potem jakos tak uspakajajaco dzialają wink tylko sie ze mnie nie smiac redface redface redface
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:33 am
Baliaur heyas heya...uwazac dzis na mnie twisted jak mii brakuje rodzenstwa na chacie..ni ma kgog pobic!! gonk hejhehejhej !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:34 am
Sayokun Sei chan Sayokun 'stoi niewzruszony' HA !!! dobrze ze nie zauwarzyla ze mam deski w spodniach dla rownowagi xp *Wyciaga deski*Nyu=^_^= O_O waaaaaaaaa gonk *gleba* xp Hihihihi*skacze zadowolona obok*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:35 am
Sei chan Sayokun Sei chan Sayokun 'stoi niewzruszony' HA !!! dobrze ze nie zauwarzyla ze mam deski w spodniach dla rownowagi xp *Wyciaga deski*Nyu=^_^= O_O waaaaaaaaa gonk *gleba* xp Hihihihi*skacze zadowolona obok* domokun skacze za nia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|