|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:01 am
sIEMANO !! herbatka ?? a ma ktos ciasteczka ??
[foch...]
wszyscy sie na mnie wkorzaja i gadaja mi ze matury nie zdam bo mnie dzis 3 dzien w szkole nie bylo...
co wszystkim odwalilo...
Baliaur !! My sister !! C`mon !!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:03 am
Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw hello ludziska whee Yosei 4laugh kiedy dasz dalszy ciąg o babi Gieni 3nodding ...kurde własnie skonczyły mi się ferie i mam naukę, ale postaram się jak najszybciej ...a co - tak się podoba? blaugh a zgadnij blaugh *wywiesza transparent "Gienia rulez"* blaugh whee a ja ferie mam dopiero za półtora tygodnia ><" baka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:03 am
juliangel sIEMANO !! herbatka ?? a ma ktos ciasteczka ?? [foch...] wszyscy sie na mnie wkorzaja i gadaja mi ze matury nie zdam bo mnie dzis 3 dzien w szkole nie bylo... co wszystkim odwalilo... Baliaur !! My sister !! C`mon !! Takie zycie*rozlewa herbate do filizanek, a na podłodze stawia spodek z mlekiem dla Kisu i Sesese*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:08 am
...nie wiem ...bo ja mam pon. wt. i śr. strasznie cieżkie dopiero od czwartku się "przejaśnia" i będe miał może czas popisać ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:08 am
Setsuna Dragonclaw Ja- Yosei Setsuna Dragonclaw hello ludziska whee Yosei 4laugh kiedy dasz dalszy ciąg o babi Gieni 3nodding ...kurde własnie skonczyły mi się ferie i mam naukę, ale postaram się jak najszybciej ...a co - tak się podoba? blaugh a zgadnij blaugh *wywiesza transparent "Gienia rulez"* blaugh whee a ja ferie mam dopiero za półtora tygodnia ><" baka hej Setsu xd jak dawno ciebie nie widzialam whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:09 am
*shenmoomba lazeci na ziemia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:10 am
Ja- Yosei ...nie wiem ...bo ja mam pon. wt. i śr. strasznie cieżkie dopiero od czwartku się "przejaśnia" i będe miał może czas popisać ... O.o wspolczucia... ja nareszcie odpoczywam po harowce -_____-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Neesan chcesz herbaty??*Wskazuje na stolik z filizankami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Ja- Yosei ...nie wiem ...bo ja mam pon. wt. i śr. strasznie cieżkie dopiero od czwartku się "przejaśnia" i będe miał może czas popisać ... O.o wspolczucia... ja nareszcie odpoczywam po harowce -_____- i jak poszlo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:12 am
*schenmoomba wstaje z ziemi*witaj*schenmoomba padac na ziemia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:13 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:13 am
*przytuuuuuuuuuul* 4laugh whee witaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:14 am
...no i własnie ide ...do nauki ...trzymajcie się ciepło ludziska ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 9:14 am
Sei chan Neesan chcesz herbaty??*Wskazuje na stolik z filizankami* tak, dziekuje mrrr... to jest to XD
Rac... chyba wszystko zaliczone, tylko z jednego przedmiotu musze poprawic gonk crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|