|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:37 am
shenmoomba biedny nie kupic pazur do kopania
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:38 am
Ja- Yosei _cleef_ Ja- Yosei _cleef_ Ja- Yosei ...a-a ...Tamahome ...to coś już kojarze biggrin .:: zmniejsz sig bo jest za duzy (max dozwalane, 500x500) ::....mam dobry sig - nikt się nie czepiał przez cały okres jak jestem na gai to teraz nie mam zamiaru zmieniać ... stare .:: jest o 3 piksle za duzy ! ::....ek-hm... stare .:: tutaj sie liczy ze jest za duzy, nie o ile ! ja dzis dostalem uwage bo moi byl 2 piksle za duzy ! ::.
wiec czas go zmienic/zmniejszyc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:38 am
shenmoomba shenmoomba biedny nie kupic pazur do kopania *przytuuuula* biedny shenmooomba sad hm... a czemu tak wlasciwie kopiesh ?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:39 am
Sei chan _cleef_ .:: jest o 3 piksle za duzy ! ::. Zalamka xp eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel shenmoomba shenmoomba biedny nie kupic pazur do kopania *przytuuuula* biedny shenmooomba sad hm... a czemu tak wlasciwie kopiesh ?? sweatdrop shenmoomba kopaci schron
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:40 am
_cleef_ Sei chan _cleef_ .:: jest o 3 piksle za duzy ! ::. Zalamka xp eek Ze o dwa albo 3 piksele sie czepiaja xp *wyciaga klebek i dalej bawi sie z Kissu i Sesese*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:42 am
...ej - ale z tą sygnaturką to chodzi Ci o ten obrazek czy o całość? ...(wiem, ze to logiczne, ze o całośc ale tak dla zasady pytam)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:42 am
Ha !! ale za to dostałam właśnie PINK LINKA biggrin
Oł je to sie nazywa sprawiedliwość !! biggrin xd xd xd xd xd xd xd xd xd xp [zgon ze szczęścia...]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:43 am
shenmoomba Lethiel shenmoomba shenmoomba biedny nie kupic pazur do kopania *przytuuuula* biedny shenmooomba sad hm... a czemu tak wlasciwie kopiesh ?? sweatdrop shenmoomba kopaci schron O.o ... o.O ... eeee ... ale... przed czym chcesh sie chowac xd zawsze moge cie obronic jakby co blaugh wink xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:44 am
shenmoomba przed atomowa wojna shron na przyszlosici kopac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:45 am
shenmoomba shenmoomba przed atomowa wojna shron na przyszlosici kopac ...Ty jesteś nienormalny wariat, tak? ... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:45 am
Sei chan _cleef_ Sei chan _cleef_ .:: jest o 3 piksle za duzy ! ::. Zalamka xp eek Ze o dwa albo 3 piksele sie czepiaja xp *wyciaga klebek i dalej bawi sie z Kissu i Sesese*Nyu=^_^= .:: wiekszy to wiekszy ! niewazne o ile ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:46 am
shenmoomba shenmoomba przed atomowa wojna shron na przyszlosici kopac hm.... szczwane ninja *kleka obok i wybiera ziemie lapkami* tio ja ciem pomooc 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|