|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:28 am
...a-a ...Tamahome ...to coś już kojarze biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...a-a ...Tamahome ...to coś już kojarze biggrin .:: zmniejsz sig bo jest za duzy (max dozwalane, 500x500) ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
shenmoomba uciekac shenmoomba pod ziemie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:30 am
_cleef_ Ntsumi_Aya waaaaaaahahaa -_____- shenmoomba nie ma krwii.. *rzuca się na cleef'a i wbija mu kły w szyję* twisted .:: I ja mam sie niby bac..."dziewczyny" ktora ma swira ? I nie niemam zly humor, tylko ze lubie ten usmieszek. dzisiaj dostalem dec03 !Gratulacje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:31 am
shenmoomba kly rozwalic o kamien
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:32 am
Siemano !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oto kolejny przykład Gaiowego laga:
Dzis dostała 2 PM, looknijcie na date...
From: Christoff_Gangrell To: juliangel Posted: Sat Dec 04, 2004 11:23 pm Subject: Hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Ja- Yosei ...a-a ...Tamahome ...to coś już kojarze biggrin .:: zmniejsz sig bo jest za duzy (max dozwalane, 500x500) ::....mam dobry sig - nikt się nie czepiał przez cały okres jak jestem na gai to teraz nie mam zamiaru zmieniać ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shenmoomba shenmoomba kly rozwalic o kamien O.o .... *chowa sie za fotelik* crying ... boju sie ciebie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:33 am
Sei chan _cleef_ Ntsumi_Aya waaaaaaahahaa -_____- shenmoomba nie ma krwii.. *rzuca się na cleef'a i wbija mu kły w szyję* twisted .:: I ja mam sie niby bac..."dziewczyny" ktora ma swira ? I nie niemam zly humor, tylko ze lubie ten usmieszek. dzisiaj dostalem dec03 !Gratulacje xd .:: dzieki ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:34 am
Lethiel shenmoomba shenmoomba kly rozwalic o kamien O.o .... *chowa sie za fotelik* crying ... boju sie ciebie crying shenmoomba nie groziny shenmoomba kopac klami w ziemia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:35 am
Ja- Yosei _cleef_ Ja- Yosei ...a-a ...Tamahome ...to coś już kojarze biggrin .:: zmniejsz sig bo jest za duzy (max dozwalane, 500x500) ::....mam dobry sig - nikt się nie czepiał przez cały okres jak jestem na gai to teraz nie mam zamiaru zmieniać ... stare .:: jest o 3 piksle za duzy ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:36 am
_cleef_ Ja- Yosei _cleef_ Ja- Yosei ...a-a ...Tamahome ...to coś już kojarze biggrin .:: zmniejsz sig bo jest za duzy (max dozwalane, 500x500) ::....mam dobry sig - nikt się nie czepiał przez cały okres jak jestem na gai to teraz nie mam zamiaru zmieniać ... stare .:: jest o 3 piksle za duzy ! ::....ek-hm... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 8:36 am
shenmoomba Lethiel shenmoomba shenmoomba kly rozwalic o kamien O.o .... *chowa sie za fotelik* crying ... boju sie ciebie crying shenmoomba nie groziny shenmoomba kopac klami w ziemia *wygląda ostroshnie zza fotelika* ninja .... *podchodzi do niego* uh... cze..czemu kopiesh klami w ziemi..?? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|