|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:27 am
Miss_Karina no wreszcie ferie mam... ~_~ czecs wam :3 hejoo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:30 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:31 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:33 am
hej whee 4laugh Aya... ja nie mam matmy od ponad roku XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:35 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina heh.... -__________- ja to cholernie sie ciesze ze juz sie zaczely bo mialam serdecznie dosc juz studioow -_________________- a my teraz totalną sieke mamy w szkole -_________- szczege na matmie -____________- tak to juz jest karolinko... A dostaliście DZISIAJ jakies pały? Bo my żadnej razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:35 am
Miss_Karina hej whee 4laugh Aya... ja nie mam matmy od ponad roku XD xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:38 am
~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya Miss_Karina heh.... -__________- ja to cholernie sie ciesze ze juz sie zaczely bo mialam serdecznie dosc juz studioow -_________________- a my teraz totalną sieke mamy w szkole -_________- szczege na matmie -____________- tak to juz jest k************... A dostaliście DZISIAJ jakies pały? Bo my żadnej razz ==' nie po imieniu gonk udusze cie!! to miałą być tajemnica sweatdrop i nie w zdrobnieniu prosze == ' a pał było troche
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:40 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Ntsumi_Aya Miss_Karina heh.... -__________- ja to cholernie sie ciesze ze juz sie zaczely bo mialam serdecznie dosc juz studioow -_________________- a my teraz totalną sieke mamy w szkole -_________- szczege na matmie -____________- tak to juz jest k************... A dostaliście DZISIAJ jakies pały? Bo my żadnej razz ==' nie po imieniu gonk udusze cie!! to miałą być tajemnica sweatdrop i nie w zdrobnieniu prosze == ' a pał było troche Aya, mamy takie same imie XD i moowia na mnie tak jak na Gai xd : Kari lub Karina XD pały... u mnie ni ma pał XD XP najgorsza ocena u mnie to 2 a najlepsza 5 XP XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:43 am
Miss_Karina Aya, mamy takie same imie XD i moowia na mnie tak jak na Gai xd : Kari lub Karina XD pały... u mnie ni ma pał XD XP najgorsza ocena u mnie to 2 a najlepsza 5 XP XD xd :XP gonk ale ja nie jestem karina gonk ;] a 6 nie macie ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:44 am
Ntsumi_Aya Miss_Karina Aya, mamy takie same imie XD i moowia na mnie tak jak na Gai xd : Kari lub Karina XD pały... u mnie ni ma pał XD XP najgorsza ocena u mnie to 2 a najlepsza 5 XP XD xd :XP gonk ale ja nie jestem karina gonk ;] a 6 nie macie ? razz nie, nie mamy :3 bo to studia XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:44 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:45 am
natsy\umi, nie mogłas wcześniej powiedzieć?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Feb 01, 2005 7:46 am