Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7311 7312 7313 7314 7315 7316 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

vego_ssj

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:18 pm

Lethiel
oskarex
Lethiel
hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh

Możemy to przerwać razz

hmmm
podejshane ninja ...
*podaje lapke na zgode*
3nodding whee

Uwazaj Lethiel to moze byc pulapka
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:20 pm

*wbiega do domu z dzikim okrzykiem* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *pada na środku salonu i drze się* zaliczyłem chemię... ogarniacie to? ZA_LI_CZYŁEM... mam już wykształcenie średnie... a w dodatku dziś przyjęli mnie do studium medycznego... jest za_je_biście.... gdybym mógł pić to bym się upił ze szczęścia

Kukus

Lethiel

Tipsy Lunatic

vego_ssj
Lethiel
oskarex
Lethiel
hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh

Możemy to przerwać razz

hmmm
podejshane ninja ...
*podaje lapke na zgode*
3nodding whee

ninja
nie boju siem blaugh
zycie jest pelne poolapek
ninja

Ibris
Kurza twarz, znow mi PMki sie poszly kochac ><' Delein, wyslalas?

Kurde nie, bo interia znowu ma jakieś wąty i nie da się nawiązać połączenia===

Delein

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:23 pm

Kukus
*wbiega do domu z dzikim okrzykiem* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *pada na środku salonu i drze się* zaliczyłem chemię... ogarniacie to? ZA_LI_CZYŁEM... mam już wykształcenie średnie... a w dodatku dziś przyjęli mnie do studium medycznego... jest za_je_biście.... gdybym mógł pić to bym się upił ze szczęścia

*skacze na niego*
4laugh
whee whee whee
brawo 3nodding 3nodding 3nodding

Kukus

nooo, to tylko isc i oblewac ^.^ moje gratulacje Kukus

Gailenquen

vego_ssj

Lethiel
vego_ssj
Lethiel
oskarex
Lethiel

Możemy to przerwać razz

hmmm
podejshane ninja ...
*podaje lapke na zgode*
3nodding whee

ninja
nie boju siem blaugh
zycie jest pelne poolapek
ninja

Ale nie takich jakie Oskar szykuje to moga byc smiertelne ale ja Cie obronie smile
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:24 pm

vego_ssj
Ale nie takich jakie Oskar szykuje to moga byc smiertelne ale ja Cie obronie smile

hehe.. jejq.. dziekooje wink whee 4laugh

Lethiel

Tipsy Lunatic

Delein

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:26 pm

Kukus

JEA! Kongratulejszoooons!!!
Nu to co, biba? blaugh
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:28 pm

Lethiel
vego_ssj

Widac ze ten co zaczepial uciekl tez musze juz isc papa jak cos bedzie dalej skakal to nie martw sie postrasz go Mna to sie uspokoii papapa

vego_ssj

Lethiel

Tipsy Lunatic

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:29 pm

vego_ssj
Lethiel
vego_ssj

Widac ze ten co zaczepial uciekl tez musze juz isc papa jak cos bedzie dalej skakal to nie martw sie postrasz go Mna to sie uspokoii papapa

hieh.. oki wink 3nodding
papatki 3nodding
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:31 pm

[ Message temporarily off-line ]

opcy

Kukus

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:32 pm

Ibris
Kukus

nooo, to tylko isc i oblewac ^.^ moje gratulacje Kukus
rzecz w tym, żę ja nie mogę pić xp
PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:32 pm

Kukus
rzecz w tym, żę ja nie mogę pić xp

a to czemu? oO'

Gailenquen

Kukus

PostPosted: Mon Jan 31, 2005 12:33 pm

opcy
*podaje ciastko*
*wącha ciacho* co w nim jest? a z resztą... lepiej umrzeć szczęśliwym *wpycha ciacho do gęby i popija izotonikiem*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 7311 7312 7313 7314 7315 7316 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games