|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:18 pm
Lethiel oskarex Lethiel hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh Możemy to przerwać razz hmmm podejshane ninja ... *podaje lapke na zgode* 3nodding whee Uwazaj Lethiel to moze byc pulapka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:20 pm
*wbiega do domu z dzikim okrzykiem* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *pada na środku salonu i drze się* zaliczyłem chemię... ogarniacie to? ZA_LI_CZYŁEM... mam już wykształcenie średnie... a w dodatku dziś przyjęli mnie do studium medycznego... jest za_je_biście.... gdybym mógł pić to bym się upił ze szczęścia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vego_ssj Lethiel oskarex Lethiel hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh Możemy to przerwać razz hmmm podejshane ninja ... *podaje lapke na zgode* 3nodding whee Uwazaj Lethiel to moze byc pulapka ninja nie boju siem blaugh zycie jest pelne poolapek ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Kurza twarz, znow mi PMki sie poszly kochac ><' Delein, wyslalas? Kurde nie, bo interia znowu ma jakieś wąty i nie da się nawiązać połączenia===
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:23 pm
Kukus *wbiega do domu z dzikim okrzykiem* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *pada na środku salonu i drze się* zaliczyłem chemię... ogarniacie to? ZA_LI_CZYŁEM... mam już wykształcenie średnie... a w dodatku dziś przyjęli mnie do studium medycznego... jest za_je_biście.... gdybym mógł pić to bym się upił ze szczęścia *skacze na niego* 4laugh whee whee whee brawo 3nodding 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus *wbiega do domu z dzikim okrzykiem* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *pada na środku salonu i drze się* zaliczyłem chemię... ogarniacie to? ZA_LI_CZYŁEM... mam już wykształcenie średnie... a w dodatku dziś przyjęli mnie do studium medycznego... jest za_je_biście.... gdybym mógł pić to bym się upił ze szczęścia nooo, to tylko isc i oblewac ^.^ moje gratulacje Kukus
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel vego_ssj Lethiel oskarex Lethiel hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh Możemy to przerwać razz hmmm podejshane ninja ... *podaje lapke na zgode* 3nodding whee Uwazaj Lethiel to moze byc pulapka ninja nie boju siem blaugh zycie jest pelne poolapek ninja Ale nie takich jakie Oskar szykuje to moga byc smiertelne ale ja Cie obronie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:24 pm
vego_ssj Ale nie takich jakie Oskar szykuje to moga byc smiertelne ale ja Cie obronie smile hehe.. jejq.. dziekooje wink whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:26 pm
Kukus *wbiega do domu z dzikim okrzykiem* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *pada na środku salonu i drze się* zaliczyłem chemię... ogarniacie to? ZA_LI_CZYŁEM... mam już wykształcenie średnie... a w dodatku dziś przyjęli mnie do studium medycznego... jest za_je_biście.... gdybym mógł pić to bym się upił ze szczęścia JEA! Kongratulejszoooons!!! Nu to co, biba? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:28 pm
Lethiel vego_ssj Ale nie takich jakie Oskar szykuje to moga byc smiertelne ale ja Cie obronie smile hehe.. jejq.. dziekooje wink whee 4laugh Widac ze ten co zaczepial uciekl tez musze juz isc papa jak cos bedzie dalej skakal to nie martw sie postrasz go Mna to sie uspokoii papapa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:29 pm
vego_ssj Lethiel vego_ssj Ale nie takich jakie Oskar szykuje to moga byc smiertelne ale ja Cie obronie smile hehe.. jejq.. dziekooje wink whee 4laugh Widac ze ten co zaczepial uciekl tez musze juz isc papa jak cos bedzie dalej skakal to nie martw sie postrasz go Mna to sie uspokoii papapa hieh.. oki wink 3nodding papatki 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:31 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:32 pm
Ibris Kukus *wbiega do domu z dzikim okrzykiem* aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *pada na środku salonu i drze się* zaliczyłem chemię... ogarniacie to? ZA_LI_CZYŁEM... mam już wykształcenie średnie... a w dodatku dziś przyjęli mnie do studium medycznego... jest za_je_biście.... gdybym mógł pić to bym się upił ze szczęścia nooo, to tylko isc i oblewac ^.^ moje gratulacje Kukus rzecz w tym, żę ja nie mogę pić xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:32 pm
Kukus rzecz w tym, żę ja nie mogę pić xp a to czemu? oO'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:33 pm
*wącha ciacho* co w nim jest? a z resztą... lepiej umrzeć szczęśliwym *wpycha ciacho do gęby i popija izotonikiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|