|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:02 pm
chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:03 pm
oskarex Lethiel oskarex Lethiel ojejq jejq jej whee .. czooje sie wyroosniona xd eee.. tam.. *bierze za łapę i wyrzooca* *gdzie ona sie podziewa?* O.o *upada na ziemie* auu... sad crying crying crying *głaszcze* mrrau whee *otrzasa sie* argh... najpierw mna rzoocash a teraz glaszczesh xd lapy precz stare xp *wskakoje za vego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:04 pm
vego_ssj chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:04 pm
vego_ssj chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze papa xd argh .. poszedl sobie.. za kim mam sie teraz chowac gonk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:09 pm
Lethiel vego_ssj chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze papa xd argh .. poszedl sobie.. za kim mam sie teraz chowac gonk xd Dobra wrocilem :d boli po upadku ???? PM wlaczone juz mam :p
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:11 pm
vego_ssj Lethiel vego_ssj chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze papa xd argh .. poszedl sobie.. za kim mam sie teraz chowac gonk xd Dobra wrocilem :d boli po upadku ???? PM wlaczone juz mam :p yay !! whee *przytuuul* hm.. nie boli.. w snieshek upadlam xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:12 pm
Lethiel vego_ssj chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze papa xd argh .. poszedl sobie.. za kim mam sie teraz chowac gonk xd Jak ładnie poprosisz to ja mogę cie bronić razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:13 pm
Kurza twarz, znow mi PMki sie poszly kochac ><' Delein, wyslalas?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oskarex Lethiel vego_ssj chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze papa xd argh .. poszedl sobie.. za kim mam sie teraz chowac gonk xd Jak ładnie poprosisz to ja mogę cie bronić razz hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh Możemy to przerwać razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:15 pm
Lethiel vego_ssj Lethiel vego_ssj chociarz jestem sniegiem przysypany podcinam Cie i uciekam ze Mnie narazie nie widac. papatki wam ale jeszcze sie Tu pokaze papa xd argh .. poszedl sobie.. za kim mam sie teraz chowac gonk xd Dobra wrocilem :d boli po upadku ???? PM wlaczone juz mam :p yay !! whee *przytuuul* hm.. nie boli.. w snieshek upadlam xd *przytula* Mam go ukarac?????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:15 pm
oskarex Lethiel hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh Możemy to przerwać razz hmmm podejshane ninja ... *podaje lapke na zgode* 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:16 pm
vego_ssj *przytula* Mam go ukarac????? 4laugh .. maj hiroł !! whee xd chyba nie trzeba 3nodding blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:17 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:18 pm
oskarex Lethiel oskarex Lethiel hm.. biorac pod uwage ze chowam sie za nim gloownie przed tobą .. to chyba nie za dobry pomysl xd blaugh Możemy to przerwać razz hmmm podejshane ninja ... *podaje lapke na zgode* 3nodding whee Ja reż.. muszę iść.. pa jakby co to sms 504863185 biggrin razz : papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|