|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:53 am
oskarex Ibris Oskarex... troche mnie quote'ow, okej? Spox ;] Widzisz Oskar kilka dni tu jestes a juz szalejesz biggrin ps kotki maja 9 zyc a tutaj nawet niesmiertelne sa to bedzie Ci ciezko Ja zabic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:56 am
vego_ssj: dobra rada od wujaszka opcego ... włącz sobie PMki..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vego_ssj Papa jak mozesz machac jak jeszcze z zaspy nie wyszlas biggrin bla bla xd ma sie swoje tajniaste sposoby ninja *przysypooje go siegiem* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:58 am
opcy vego_ssj: dobra rada od wujaszka opcego ... włącz sobie PMki.. Wujek dobra rada mówi: nie przeklinaj! Motyla stopa... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
vego_ssj cos nie odpisuje bo nawet z zaspy nie chce wyjsc chyba sie Jej to spodobalo biggrin blaugh xd xd xd przecie pishu 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein :> przeslalabys mi mailem ten kawalek? ^^ baaardzo ladnie prosze ;P
I nie mialo nic zabrzmiec wladczo ^^' Tylko troche duzo bylo cytatow w jednym poscie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Delein opcy vego_ssj: dobra rada od wujaszka opcego ... włącz sobie PMki.. Wujek dobra rada mówi: nie przeklinaj! Motyla stopa... blaugh xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:59 am
Lethiel ojejq jejq jej whee .. czooje sie wyroosniona xd eee.. tam.. *bierze za łapę i wyrzooca* *gdzie ona sie podziewa?*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:00 pm
oskarex Lethiel ojejq jejq jej whee .. czooje sie wyroosniona xd eee.. tam.. *bierze za łapę i wyrzooca* *gdzie ona sie podziewa?* O.o *upada na ziemie* auu... sad crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 12:01 pm
Ibris Delein :> przeslalabys mi mailem ten kawalek? ^^ baaardzo ladnie prosze ;P I nie mialo nic zabrzmiec wladczo ^^' Tylko troche duzo bylo cytatow w jednym poscie. a czy ja sie skarze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Delein :> przeslalabys mi mailem ten kawalek? ^^ baaardzo ladnie prosze ;P I nie mialo nic zabrzmiec wladczo ^^' Tylko troche duzo bylo cytatow w jednym poscie. Siuuur, zarzuć mailem na peemka biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel oskarex Lethiel ojejq jejq jej whee .. czooje sie wyroosniona xd eee.. tam.. *bierze za łapę i wyrzooca* *gdzie ona sie podziewa?* O.o *upada na ziemie* auu... sad crying crying crying *głaszcze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|