|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:32 am
Lethiel oskarex Lethiel O.o ... phi !! *łapie go za noge* *wywraca* naiwny smiertelniku twisted *rzooca nim w snieg* blaugh Nie umiesz się bawić blaugh *Zabija wzrokiem* O.o .. nie zabijaj xd jak to nie umiem blaugh Ok ju dobrye koteczku.. buzi wystaczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:33 am
Lethiel oskarex Lethiel O.o ... phi !! *łapie go za noge* *wywraca* naiwny smiertelniku twisted *rzooca nim w snieg* blaugh Nie umiesz się bawić blaugh *Zabija wzrokiem* O.o .. nie zabijaj xd jak to nie umiem blaugh Oskarex i tak wzrokiem zabijac nie umie ostatnio sie mnie pytal czy muche ma zabic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:34 am
oskarex Lethiel oskarex Lethiel O.o ... phi !! *łapie go za noge* *wywraca* naiwny smiertelniku twisted *rzooca nim w snieg* blaugh Nie umiesz się bawić blaugh *Zabija wzrokiem* O.o .. nie zabijaj xd jak to nie umiem blaugh Ok ju dobrye koteczku.. buzi wystaczy? aaaargh... *uklada lapki w znak krzysha* nie podchodz !! gonk gonk gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:35 am
vego_ssj Lethiel oskarex Delein Wiem blaugh Ale pogada栳obie mogꬠnie? xd Hmm.. no dobra Lethiel: Ja nie miałem nic innego na myśli razz razz *kicia się rzuca* *kładzie na ziemię i noga na Nią na znak trymfu* O.o ... phi !! *łapie go za noge* *wywraca* naiwny smiertelniku twisted *rzooca nim w snieg* ale w ciebie leciu tez kulka zza plecow byl to podstep biggrin blaugh *robi unik* 2 na jedną ?? xd oszukoojecie blaugh *popycha go w zaspe snieshną* whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:37 am
oskarex Lethiel oskarex Lethiel O.o ... phi !! *łapie go za noge* *wywraca* naiwny smiertelniku twisted *rzooca nim w snieg* blaugh Nie umiesz się bawić blaugh *Zabija wzrokiem* O.o .. nie zabijaj xd jak to nie umiem blaugh Ok ju dobrye koteczku.. buzi wystaczy? Ty to nawet nie umiesz do laski dobrze zagadac Oskar chyba ino radio Ci dobrze idzie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:37 am
vego_ssj Oskarex i tak wzrokiem zabijac nie umie ostatnio sie mnie pytal czy muche ma zabic biggrin O.o ... biedna mucha xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:38 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:39 am
Delein *siada w swoim foteliku* *w??cza discmena z Anathem? w ?rodku* ... pelne poparcie *zapuszcza na w-ampie Katatonie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:40 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:41 am
Lethiel vego_ssj Oskarex i tak wzrokiem zabijac nie umie ostatnio sie mnie pytal czy muche ma zabic biggrin O.o ... biedna mucha xd xd xd Raczej Oskar bo mu uciekla wkoncu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel vego_ssj Lethiel oskarex Delein Wiem blaugh Ale pogada栳obie mogꬠnie? xd Hmm.. no dobra Lethiel: Ja nie miałem nic innego na myśli razz razz *kicia się rzuca* *kładzie na ziemię i noga na Nią na znak trymfu* O.o ... phi !! *łapie go za noge* *wywraca* naiwny smiertelniku twisted *rzooca nim w snieg* ale w ciebie leciu tez kulka zza plecow byl to podstep biggrin blaugh *robi unik* 2 na jedną ?? xd oszukoojecie blaugh *popycha go w zaspe snieshną* whee blaugh Kotki trzeba łapać jak się da razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Delein *siada w swoim foteliku* *w??cza discmena z Anathem? w ?rodku* ... pelne poparcie *zapuszcza na w-ampie Katatonie* wlasnie.. trzeba to jakos przetrwac.. *włacze muzyczke... Cynic - Focus*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:42 am
vego_ssj Lethiel vego_ssj Oskarex i tak wzrokiem zabijac nie umie ostatnio sie mnie pytal czy muche ma zabic biggrin O.o ... biedna mucha xd xd xd Raczej Oskar bo mu uciekla wkoncu hehe blaugh dobsh mu tak xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|