|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:04 am
oskarex Lethiel oskarex Wolę Hikaru No Go razz blaugh xd .. nie wiesh cio dobre blaugh xd *zasypooje go śniegiem* blaugh Co masz na myśli *fiu fiu* stare *zasypooje go drooga warstwą śniegu* cicho siedz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun O__O 'poduszka leci w strone saya' scream scream scream scream scream 'rozcina ja pazurami' 'pieze rozsypuje sie po pokoiku' ktora nastepna stare wink Hieh*Rozwala poduszke*Piorka=^_^= rozcina poduszke nad sei i piorka ja obsypuja XD papa kari :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hejka all Oskarex jak water ball to i snow ball biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:05 am
Miss_Karina sorki.. jakos spac mi sie zachcialo -__________- do zobaczonka szkraby 4laugh whee no. do zobaczenia robaczku!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *zasypooje go drooga warstwą śniegu* cicho siedz xd Co cicho? *hm?* *bija w obłokach* *oczepuje się ze śniegu* *Szkoda mi ich wszytskich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel oskarex No hijka, zrób unik bo zaraz Lethiel na ciebie skoczy o lie tego wcześniej nie zrobi biggrin hieh.. nie sadze zeby Yume tego unikal blaugh *przytuuuuuuuuuuuulas dla Yumcia* whee 4laugh witaj bracishq 3nodding whee Leth, zgadnij co XD? Już nie jestem jedynakiem, mam młodszą siostrę...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:06 am
vego_ssj hejka all Oskarex jak water ball to i snow ball biggrin O.o *skacze na niego* xd *przytuuul* a ty kto ?? whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:07 am
dobranoc Karin ^.^
eeh... znow bitwa na snieg. A ja przez to na lyzwy nie poszlam vv'
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:07 am
Yumehayla Lethiel oskarex No hijka, zrób unik bo zaraz Lethiel na ciebie skoczy o lie tego wcześniej nie zrobi biggrin hieh.. nie sadze zeby Yume tego unikal blaugh *przytuuuuuuuuuuuulas dla Yumcia* whee 4laugh witaj bracishq 3nodding whee Leth, zgadnij co XD? Już nie jestem jedynakiem, mam młodszą siostrę... ze sloocham O.o ... ?? .. kogo tym razem ?? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:08 am
|
|
|
|
|
|
|
Sei - to juz widzialem wczoraj, albo wczesniej FAJNE!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:09 am
Lethiel Yumehayla Leth, zgadnij co XD? Już nie jestem jedynakiem, mam młodszą siostrę... ze sloocham O.o ... ?? .. kogo tym razem ?? xd ...tym razem na serio...przyrodnią...właśnie się o niej dowiedziałem, a ma już rok xp ...tylko nadal nie wiem jak się nazywa stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|