|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:54 am
oskarex No hijka, zrób unik bo zaraz Lethiel na ciebie skoczy o lie tego wcześniej nie zrobi biggrin hieh.. nie sadze zeby Yume tego unikal blaugh *przytuuuuuuuuuuuulas dla Yumcia* whee 4laugh witaj bracishq 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel *poduszka-zombie nic nie podejrzewajac wcina pelna garsc czekoladek. Po chwili nieruchomieje i przewraca sie na wznak * *rac wychyla sie zza kanapy z wyrazem zaniepokojenia na twarzy * - juz po niej, moge wyjsc? o kurcze oO' to co ja mam w tych czekoladkach? ... ^____^ *robi unik od nadlatujacej poduszki* Sei, zrob cos z nimi XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan _cleef_ Sei chan Nyu=^_^= *Otwiera kuferek z którego wyskakuje pełno poduszek*Chyba sa nawiedzone sweatdrop heart domokun quote]*Poduszki zaczynaja skakac po budynku*A jednak nawiedzone xd eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:55 am
Lethiel oskarex Lethiel oskarex Widzę że się nieźle bawicie.. ja też się zabawię *rzuca śnieżkami* O.o *robi unik* *skacze na niego* *przewraca* *zasypooje sniegiem* blaugh *miauu* *daje buzi* *mam przewage* O.o ... redface .... aaaaaargh... scream scream scream *fire ball* stare fire? *water ball*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:57 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:58 am
O__O 'poduszka leci w strone saya' scream scream scream scream scream 'rozcina ja pazurami' 'pieze rozsypuje sie po pokoiku' ktora nastepna stare wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:59 am
Wolę Hikaru No Go razz blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:00 am
Sayokun O__O 'poduszka leci w strone saya' scream scream scream scream scream 'rozcina ja pazurami' 'pieze rozsypuje sie po pokoiku' ktora nastepna stare wink Hieh*Rozwala poduszke*Piorka=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:00 am
oskarex Wolę Hikaru No Go razz blaugh xd .. nie wiesh cio dobre blaugh xd *zasypooje go śniegiem* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:02 am
Lethiel oskarex Wolę Hikaru No Go razz blaugh xd .. nie wiesh cio dobre blaugh xd *zasypooje go śniegiem* blaugh Co masz na myśli *fiu fiu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:: dragon ball lub slayers ! ::.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sorki.. jakos spac mi sie zachcialo -__________- do zobaczonka szkraby 4laugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 11:03 am
Lethiel oskarex Wolę Hikaru No Go razz blaugh xd .. nie wiesh cio dobre blaugh xd *zasypooje go śniegiem* blaugh igzakli xd *dorzuca kilka dodatkowych zasp na oskarexa> twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|