|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:49 am
Nyu=^_^= *Otwiera kuferek z którego wyskakuje pełno poduszek*Chyba sa nawiedzone sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan *Wyciaga kluczyk do kufra*Nyu=^_^= O_O staje za nia i sie przyglada
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:50 am
racqel * plec Grenda wyraznie nie miala tu nic do rzeczy, bowiem zachowanie poduszki-zombie coraz wyrazniej stawalo sie z chwili na chwile coraz bardziej agresywne. Doszlo nawet do tego, ze zaczela podgryzac piety Ibris, warczac z poddenerwowania... * *wyciaga swoje niezmozone czekoladki w ksztalcie serduszek* albo jesz i dasz mi spokoj, poduszko Rac albo ja cie zaczne gryzc XDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy wy tu o skrynkach .. a mi wlasnie trunk po ekranie lata xd a mi jakos ostatnio nic nie przychodzi. hmmm.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel oskarex Widzę że się nieźle bawicie.. ja też się zabawię *rzuca śnieżkami* O.o *robi unik* *skacze na niego* *przewraca* *zasypooje sniegiem* blaugh *miauu* *daje buzi* *mam przewage*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:51 am
Sei chan Nyu=^_^= *Otwiera kuferek z którego wyskakuje pełno poduszek*Chyba sa nawiedzone sweatdrop heart domokun Lethiel *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuul* whee whee whee witaj 4laugh whee whee whee heart domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:51 am
No hijka, zrób unik bo zaraz Lethiel na ciebie skoczy o lie tego wcześniej nie zrobi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:52 am
oskarex Lethiel oskarex Widzę że się nieźle bawicie.. ja też się zabawię *rzuca śnieżkami* O.o *robi unik* *skacze na niego* *przewraca* *zasypooje sniegiem* blaugh *miauu* *daje buzi* *mam przewage* O.o ... redface .... aaaaaargh... scream scream scream *fire ball* stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc Yume, Cleef ;>
Sei, tylko uwazaj z tymi poduszkami wink moga byc grozne *przytula Grenda*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_cleef_ Sei chan Nyu=^_^= *Otwiera kuferek z którego wyskakuje pełno poduszek*Chyba sa nawiedzone sweatdrop heart domokun Quote: *Poduszki zaczynaja skakac po budynku*A jednak nawiedzone xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:53 am
Ibris racqel * plec Grenda wyraznie nie miala tu nic do rzeczy, bowiem zachowanie poduszki-zombie coraz wyrazniej stawalo sie z chwili na chwile coraz bardziej agresywne. Doszlo nawet do tego, ze zaczela podgryzac piety Ibris, warczac z poddenerwowania... * *wyciaga swoje niezmozone czekoladki w ksztalcie serduszek* albo jesz i dasz mi spokoj, poduszko Rac albo ja cie zaczne gryzc XDDD *poduszka-zombie nic nie podejrzewajac wcina pelna garsc czekoladek. Po chwili nieruchomieje i przewraca sie na wznak * *rac wychyla sie zza kanapy z wyrazem zaniepokojenia na twarzy * - juz po niej, moge wyjsc?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:54 am
Sei chan Nyu=^_^= *Otwiera kuferek z którego wyskakuje pełno poduszek*Chyba sa nawiedzone sweatdrop eek eek eek eek fajne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|