|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:41 am
Nerai Kaio-Oshori Nerai Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare Fajnie mieć wolne od szkoły, ale lepiej miec dobre zdrowko stressed Nio z Tym sie zgadzam.. ale.. ech.. kiedy te ferie bedą 3nodding chyba tak jakos od 10 wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:42 am
Nerai Kaio-Oshori Nerai Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare Fajnie mieć wolne od szkoły, ale lepiej miec dobre zdrowko stressed Nio z Tym sie zgadzam.. ale.. ech.. kiedy te ferie bedą 3nodding Słyszałęm plotki, że już nie bawem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:43 am
Ibris Sei chan Sayokun Sei chan Nyu...*Wciaga wielką skrzynie* O_o 'przyglada sie sei' eek whee co tam masz *Kufer podskakuje*A nic takiego xd dodaj jeszcze, ze to wcale sie nie rusza i nie jest grozne ^^ (jak Bagaz Rincewinda XD) "I nawet siedmiostopowy drąg do ceremonialnego łechtania świń zmieścił się w Bagażu jakoś bez trudu i nigdzie, zupełnie nigdzie nie wystawał."
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris Sei chan Sayokun Sei chan Nyu...*Wciaga wielką skrzynie* O_o 'przyglada sie sei' eek whee co tam masz *Kufer podskakuje*A nic takiego xd dodaj jeszcze, ze to wcale sie nie rusza i nie jest grozne ^^ (jak Bagaz Rincewinda XD) hieh... bagash rincewinda milusi whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *siada ze swoja czarna poduszka* ~oy minna ^^ hmmmm.... * bij-mnie-poduszka-zombie-widmo stracila zainteresowanie racqlem i wyraznie lasi sie do nog Ibris teskno poatrzac na jej czarna poduszke *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:44 am
Lethiel Nerai Jestem codziennie tylko nigdy nie moge na Ciebie trafić stare xp xd sweatdrop ... eme... he heee... xd bo ja ostatnio.. eme.. jak by ci to powiedziec xd xp Tjaaaaaaaaa... ? ninja twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:44 am
Widzę że się nieźle bawicie.. ja też się zabawię
*rzuca śnieżkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:45 am
*Wyciaga kluczyk do kufra*Nyu=^_^=
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:45 am
racqel Ibris *siada ze swoja czarna poduszka* ~oy minna ^^ hmmmm.... * bij-mnie-poduszka-zombie-widmo stracila zainteresowanie racqlem i wyraznie lasi sie do nog Ibris teskno poatrzac na jej czarna poduszke * moja poduszka to Grend, chlopczyk ^^ *czarne cos z zaciekawieniem przyglada sie towarzyszowi* Lethiel, pewnie, ze milusi ^.^ I ma taki fajny charakterek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:46 am
Nerai Lethiel Nerai Jestem codziennie tylko nigdy nie moge na Ciebie trafić stare xp xd sweatdrop ... eme... he heee... xd bo ja ostatnio.. eme.. jak by ci to powiedziec xd xp Tjaaaaaaaaa... ? ninja twisted eeeeeee... niewazne xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:47 am
wy tu o skrynkach .. a mi wlasnie trunk po ekranie lata xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:48 am
Ibris racqel Ibris *siada ze swoja czarna poduszka* ~oy minna ^^ hmmmm.... * bij-mnie-poduszka-zombie-widmo stracila zainteresowanie racqlem i wyraznie lasi sie do nog Ibris teskno poatrzac na jej czarna poduszke * moja poduszka to Grend, chlopczyk ^^ *czarne cos z zaciekawieniem przyglada sie towarzyszowi* Lethiel, pewnie, ze milusi ^.^ I ma taki fajny charakterek XD * plec Grenda wyraznie nie miala tu nic do rzeczy, bowiem zachowanie poduszki-zombie coraz wyrazniej stawalo sie z chwili na chwile coraz bardziej agresywne. Doszlo nawet do tego, ze zaczela podgryzac piety Ibris, warczac z poddenerwowania... *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oskarex Widzę że się nieźle bawicie.. ja też się zabawię *rzuca śnieżkami* O.o *robi unik* *skacze na niego* *przewraca* *zasypooje sniegiem* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu...*Wciaga wielką skrzynie* O_o 'przyglada sie sei' eek whee co tam masz *Kufer podskakuje*A nic takiego xd O______________O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|