|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:36 am
*siada ze swoja czarna poduszka* ~oy minna ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel oskarex *ciach, ciach, ciach* Witamy biggrin *skacze na niego* 4laugh whee witaj wink *przytuuul* Odskakuje w druga strone
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Nerai Lethiel Kaio-Oshori Hejko co u was. Ja znowu sie rozchorowałem xd i mam wolne od szkoły sweatdrop witaj whee *przytuuul* Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare xd .. a wlasnie.. dawno cie w szkoolce nie widzialam twisted .. gdzie sie szwndash xd Jestem codziennie tylko nigdy nie moge na Ciebie trafić stare xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *siada ze swoja czarna poduszka* ~oy minna ^^ Ibri *przytuuuuuuuuuuuul* 4laugh witaj whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:37 am
Nyu...*Wciaga wielką skrzynie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris *siada ze swoja czarna poduszka* ~oy minna ^^ Ibri ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oskarex *ciach, ciach, ciach* Witamy biggrin brydzień..!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel oskarex *ciach, ciach, ciach* Witamy biggrin *skacze na niego* 4laugh whee witaj wink *przytuuul* *przytuuuuuuuuuuuuul* *miau, miau* Mam trampołki od opcego bodajże.. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:38 am
Nerai Lethiel Nerai Lethiel Kaio-Oshori Hejko co u was. Ja znowu sie rozchorowałem xd i mam wolne od szkoły sweatdrop witaj whee *przytuuul* Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare xd .. a wlasnie.. dawno cie w szkoolce nie widzialam twisted .. gdzie sie szwndash xd Jestem codziennie tylko nigdy nie moge na Ciebie trafić stare xp xd sweatdrop ... eme... he heee... xd bo ja ostatnio.. eme.. jak by ci to powiedziec xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:38 am
Sei chan Nyu...*Wciaga wielką skrzynie* O_o 'przyglada sie sei' eek whee co tam masz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:39 am
oskarex Lethiel oskarex *ciach, ciach, ciach* Witamy biggrin *skacze na niego* 4laugh whee witaj wink *przytuuul* *przytuuuuuuuuuuuuul* *miau, miau* O.o ... mraaaaaau whee xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:40 am
Kaio-Oshori Nerai Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare Fajnie mieć wolne od szkoły, ale lepiej miec dobre zdrowko stressed Nio z Tym sie zgadzam.. ale.. ech.. kiedy te ferie bedą 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:40 am
Sayokun Sei chan Nyu...*Wciaga wielką skrzynie* O_o 'przyglada sie sei' eek whee co tam masz *Kufer podskakuje*A nic takiego xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:41 am
opcy racqel Kaio-Oshori racqel Czy ktokolwiek z was mangomaniacy zna takie anime: Lady Death, Parasite Dolls, Sky blue, Rahxephon ? Warto je ogladac? Zalerzy co lubisz. Rah-a Warto bardzo klimatyczne i fajne anime, nieco stylizowane na NEG ale zupełnie inne. Moge smiało ci je poleciś. A reszty nie znam ... tzn nie widziałem.Dzieki! Moze ktos inny je zna? halo? orry .. nie znam.. mi to brzmi jak jakies hentajce... xp hej opc! hyba nie sa jednak, bo mam zaproszenie na all-nightera mangowego i to raczej nie beda henty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:41 am
Sei chan Sayokun Sei chan Nyu...*Wciaga wielką skrzynie* O_o 'przyglada sie sei' eek whee co tam masz *Kufer podskakuje*A nic takiego xd dodaj jeszcze, ze to wcale sie nie rusza i nie jest grozne ^^ (jak Bagaz Rincewinda XD)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|