|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:29 am
Lethiel Kaio-Oshori Hejko co u was. Ja znowu sie rozchorowałem xd i mam wolne od szkoły sweatdrop witaj whee *przytuuul* Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:30 am
Sayokun hmm ninja gdzie to bylo aaa mam !!! 'podaje jej miniaturowa kamere' wiesz jak sie z tym obchodzic wink Jasne*chowa kamere*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:31 am
Kaio-Oshori racqel Czy ktokolwiek z was mangomaniacy zna takie anime: Lady Death, Parasite Dolls, Sky blue, Rahxephon ? Warto je ogladac? Zalerzy co lubisz. Rah-a Warto bardzo klimatyczne i fajne anime, nieco stylizowane na NEG ale zupełnie inne. Moge smiało ci je poleciś. A reszty nie znam ... tzn nie widziałem.Dzieki! Moze ktos inny je zna? halo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:31 am
racqel Jak to? ostatnio jeszcze sie nie ruszala?!?!? Aaaa, * poducha pelznie w strone Raca * aaaaa *rac biega po pokoju starajac sie zgubic poduche ktora powoli pelznie w jego strone * aaaaaa *patrzy na zblishajacego sie racqela* O.o *zaslania sie dlonmi* *przewraca sie razem z nim* xd xd xd O.o .. to tu pelznie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:32 am
Sei chan Sayokun hmm ninja gdzie to bylo aaa mam !!! 'podaje jej miniaturowa kamere' wiesz jak sie z tym obchodzic wink Jasne*chowa kamere* stare nie chce tutaj zombia-poduche!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun hmm ninja gdzie to bylo aaa mam !!! 'podaje jej miniaturowa kamere' wiesz jak sie z tym obchodzic wink Jasne*chowa kamere* jak zbierzsz jakies materialy to przyjdz do mnie ja je zgram i obrobie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Lethiel Kaio-Oshori Hejko co u was. Ja znowu sie rozchorowałem xd i mam wolne od szkoły sweatdrop witaj whee *przytuuul* Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare xd .. a wlasnie.. dawno cie w szkoolce nie widzialam twisted .. gdzie sie szwndash xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:33 am
Lethiel Nerai A jak! i nie tylko! zemsta za naszą zniewage bedzie WIELKA! twisted ninja *turlu turtl.. xp * hehehe.. twisted .. ooo taaaak... xd takie sliczne siniaczki na noshkach twisted xd Muahahaha! Buahahahahaha! Niah Niah Niah! twisted [teraz już wiem co te wszystkie czarne charaktery widzą w obłąkańczym smiechu mrgreen ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:34 am
*ciach, ciach, ciach*
Witamy biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nerai Muahahaha! Buahahahahaha! Niah Niah Niah! twisted [teraz już wiem co te wszystkie czarne charaktery widzą w obłąkańczym smiechu mrgreen ] nie zapominajmy o Hee Heeeeeee oraz Ohoooo hooooo hohoho ... xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
oskarex *ciach, ciach, ciach* Witamy biggrin masz skarpetki gosciu! podobaja sie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:35 am
Nerai Farciarzu crying crying crying JA też chce miec wolne od szkoły stare Fajnie mieć wolne od szkoły, ale lepiej miec dobre zdrowko stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:35 am
oskarex *ciach, ciach, ciach* Witamy biggrin *skacze na niego* 4laugh whee witaj wink *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:36 am
racqel Kaio-Oshori racqel Czy ktokolwiek z was mangomaniacy zna takie anime: Lady Death, Parasite Dolls, Sky blue, Rahxephon ? Warto je ogladac? Zalerzy co lubisz. Rah-a Warto bardzo klimatyczne i fajne anime, nieco stylizowane na NEG ale zupełnie inne. Moge smiało ci je poleciś. A reszty nie znam ... tzn nie widziałem.Dzieki! Moze ktos inny je zna? halo? orry .. nie znam.. mi to brzmi jak jakies hentajce... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|