|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:24 am
racqel Nerai Oooo.. nie ma to jak *turlu turlu* o tej porze ninja Witam wszytskich.. xd xp whee hej! whee ...
*turlu turlu* ...
...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Miss_Karina Sayokun lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD S Ł U C H A M? ! ! ! ! Upsi sweatdrop 'wskakuje za kanape' sei dobrze je ukrylas?? cze nerai
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Nerai Miss_Karina -____________- jakich znoow zdjeciach... baka niichan, baka neechan... zamorduje was doslownie jak znoow sfotografujecie mnie!!! stressed xp domokun xd i tak trzymać Karinko xp hej nerai xd whee dokladnie !! .. nie dajmy sie fotografowac xd nawet jak nam lapki wykręcają za nogi trzymają xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:26 am
Hejko co u was. Ja znowu sie rozchorowałem xd i mam wolne od szkoły sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Sei chan Miss_Karina Sayokun lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD S Ł U C H A M? ! ! ! ! Upsi sweatdrop 'wskakuje za kanape' sei dobrze je ukrylas?? cze nerai Nyu 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czy ktokolwiek z was mangomaniacy zna takie anime: Lady Death, Parasite Dolls, Sky blue, Rahxephon ?
Warto je ogladac?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Miss_Karina Nerai Miss_Karina -____________- jakich znoow zdjeciach... baka niichan, baka neechan... zamorduje was doslownie jak znoow sfotografujecie mnie!!! stressed xp domokun xd i tak trzymać Karinko xp hej nerai xd whee dokladnie !! .. nie dajmy sie fotografowac xd nawet jak nam lapki wykręcają za nogi trzymają xd xd xd A jak! i nie tylko! zemsta za naszą zniewage bedzie WIELKA! twisted ninja *turlu turtl.. xp *
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:27 am
Kaio-Oshori Hejko co u was. Ja znowu sie rozchorowałem xd i mam wolne od szkoły sweatdrop witaj whee *przytuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:27 am
Sayokun Sei chan Miss_Karina Sayokun lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD S Ł U C H A M? ! ! ! ! Upsi sweatdrop 'wskakuje za kanape' sei dobrze je ukrylas?? cze nerai heh witaj Sayo 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:28 am
Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina Sayokun lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD S Ł U C H A M? ! ! ! ! Upsi sweatdrop 'wskakuje za kanape' sei dobrze je ukrylas?? cze nerai Nyu 3nodding hmm ninja gdzie to bylo aaa mam !!! 'podaje jej miniaturowa kamere' wiesz jak sie z tym obchodzic wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 31, 2005 10:29 am
Nerai A jak! i nie tylko! zemsta za naszą zniewage bedzie WIELKA! twisted ninja *turlu turtl.. xp * hehehe.. twisted .. ooo taaaak... xd takie sliczne siniaczki na noshkach twisted xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Czy ktokolwiek z was mangomaniacy zna takie anime: Lady Death, Parasite Dolls, Sky blue, Rahxephon ? Warto je ogladac? Zalerzy co lubisz. Rah-a Warto bardzo klimatyczne i fajne anime, nieco stylizowane na NEG ale zupełnie inne. Moge smiało ci je poleciś. A reszty nie znam ... tzn nie widziałem.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Sayokun Sei chan Miss_Karina Sayokun lepiej nie... ona jest z tym niebezpieczna jeszcze bedzie ze mnie demoralizujesz XD S Ł U C H A M? ! ! ! ! Upsi sweatdrop 'wskakuje za kanape' sei dobrze je ukrylas?? cze nerai Nyu 3nodding stare a wy co? hm... a co to? lol... no ciekawe... Sayooo co ty na to? twisted >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|