|
|
Czytacie ?! |
Tak |
|
83% |
[ 114 ] |
Nie |
|
0% |
[ 0 ] |
Czasem |
|
14% |
[ 20 ] |
Nigdy |
|
1% |
[ 2 ] |
|
Total Votes : 136 |
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 12:28 pm
Delein the Wildest Ide na spotkanie autorskie w piatek z Pilipiukiem. To jest po prostu genialny czlowiek. Inteligentny, z poczuciem humoru. Pamietam, ze pierwszy raz gdy go zobaczylam przypominal mi Pana Kleksa, z wygladu zwlaszcza. ^^ Zazdroszcze w kazdym badz razie. A co do tematu to obecnie wczytuje sie w 'Imperium Americanum', Kisielewskiego. Problem światowej dominacji Stanów Zjednoczonych. W wielkim skrócie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 1:01 pm
Czytal ktos moze ksiazki Bruczkowskiego? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 1:25 pm
novelin Delein the Wildest Ide na spotkanie autorskie w piatek z Pilipiukiem. To jest po prostu genialny czlowiek. Inteligentny, z poczuciem humoru. Pamietam, ze pierwszy raz gdy go zobaczylam przypominal mi Pana Kleksa, z wygladu zwlaszcza. ^^ Zazdroszcze w kazdym badz razie. ...No ba. ...Byłem na takim spotkaniu z panem Pilipiukiem i bardzo mi się podobało. ninja ...Szczególnie opowieść, jak chodzi na spotkania z autorem Wiedźmina i krzyczy "Precz z Sapkowskim!"...jak i wiele, wiele innych. Ciekawa osobowość, a przy tym nie jest taki...że wyżej sra niż dupę ma, rozumiecie. Taki ludzki, normalny... A nie tak jak Sapkowski! (Precz z nim! biggrin ). A, i dostałem taką ładną dedykację, jak już się chwalę. A w ogóle to on pisze tak fikuśnie lewą ręką, że do teraz jestem w szoku... ...No, ale nic. ...Pozdrawiam fanów ojca Wędrowycza. ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Nov 21, 2007 2:28 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...No ba. ...Byłem na takim spotkaniu z panem Pilipiukiem i bardzo mi się podobało. ninja ...Szczególnie opowieść, jak chodzi na spotkania z autorem Wiedźmina i krzyczy "Precz z Sapkowskim!"...jak i wiele, wiele innych. Ciekawa osobowość, a przy tym nie jest taki...że wyżej sra niż dupę ma, rozumiecie. Taki ludzki, normalny... A nie tak jak Sapkowski! (Precz z nim! biggrin ). A, i dostałem taką ładną dedykację, jak już się chwalę. A w ogóle to on pisze tak fikuśnie lewą ręką, że do teraz jestem w szoku... ...No, ale nic. ...Pozdrawiam fanów ojca Wędrowycza. ;] Sapkowski jest po prostu cynikiem. Ale to widac nawet po tym w jaki sposob pisze. Ja osobiscie bardzo lubię jego ksiazki, zwłaszcza trylogie 'Narrenturm'. A to jaki jest na codzien w sumie malo mnie obchodzi. A wracajac do Wedrowycza, to jest moj idol. Uwielbiam cykle opowiadan z nim w roli glownej. Pilipiuk to faktycznie najwiekszy piewca wsi polskiej od czasow Reymonta (;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Dec 26, 2007 5:11 pm
ja ostatnio czytuję.. (poza wzbogaconą listą lektur... i tym co się na niej znajduje) Prattcheciki ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Dec 27, 2007 6:39 am
Zdecydowanie jednym z największych pisaży jest S. King smile Jego Mroczna Wieża jest po prostu bossska!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 5:42 am
Ja czytam różne np. Harrego Pottera, Serie Niefortunnych Zdarzen, jakies komiksy, czasem mangi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 5:55 am
ja ostatnio głównie 'Księgę Raportów Pielęgniarskich' i poprawiam piczom błędy ortograficzne. a z ambitniejszej lektury, tomiki wierszy Tej Pani. Z bardziej komercyjnej i codziennej lektury to będzie, czasem jakiś twór Jeremy'ego Clarksona, instrukcję obsługi Fiata 500 z 1960-1970 roku (swoją drogą bardzo krótka lektura, ledwie 14 stron, w tym 3 z rysunkami), książki branżowe, kilka komiksów jakie mi wpadły w dłonie ostatnimi czasy, eto będzie chyba tak na stykaniu z tego co pamiętam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jan 13, 2008 7:33 am
A ja ostatnio przeczytałam "Zmierzch" i "Księżyc w nowiu" Stephanie Meyer. Jeju, te dwie książki są świetne! ><
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Jan 14, 2008 7:45 am
Ja chciałbym polecić teksty Waligórskiego. Bardzo ciekawe wiersze ten pan pisze, najważniejesz że z humorem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 2:04 am
Ostatnio czytałam Johnny'ego Dixona. Średnio mi się podobało, bo to dla dzieci jest. podoba mi się Roger Żelazny.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jan 16, 2008 3:06 am
shakespeare heart ,
a ostatnio czytałam fermine maxence, płatek śniegu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 12:53 am
RUFUS.ABBYSINIAN novelin Delein the Wildest Ide na spotkanie autorskie w piatek z Pilipiukiem. To jest po prostu genialny czlowiek. Inteligentny, z poczuciem humoru. Pamietam, ze pierwszy raz gdy go zobaczylam przypominal mi Pana Kleksa, z wygladu zwlaszcza. ^^ Zazdroszcze w kazdym badz razie. ...No ba. ...Byłem na takim spotkaniu z panem Pilipiukiem i bardzo mi się podobało. ninja ...Szczególnie opowieść, jak chodzi na spotkania z autorem Wiedźmina i krzyczy "Precz z Sapkowskim!"...jak i wiele, wiele innych. Ciekawa osobowość, a przy tym nie jest taki...że wyżej sra niż dupę ma, rozumiecie. Taki ludzki, normalny... A nie tak jak Sapkowski! (Precz z nim! biggrin ). A, i dostałem taką ładną dedykację, jak już się chwalę. A w ogóle to on pisze tak fikuśnie lewą ręką, że do teraz jestem w szoku... ...No, ale nic. ...Pozdrawiam fanów ojca Wędrowycza. ;] Andżej fajny jest, miałam okazję poznać go osobiście przez znajomych. Na spotkaniach autorskich, podczas rozdawania autografu zawsze z kimś trochę pogada, jednego chłopaka nawet uczyl pisać piórem tak jako on XD Z resztą, jak mu kiedyś napisałam mail z prośbą o podanie jakiś książek o ceramologii, to zamiast napisać, żebym mu dupy nie zawracała, bo kim ja jestem, coby do niego pisać o jakieś książki, on na luzie wymienił mi najpotrzebniejszych autorów eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Jan 26, 2008 3:26 am
W tej chwili podreczniki do statystyki i zarzadzania, ale poza tym wszystko co w rece wpadnie Pilipiuka tez zwlaszcza Wedrowycza (Dziennik Norweski tez dosyc fajny...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Feb 13, 2008 6:57 pm
Pilipiuk ma w sobie to coś. Jak by się ktoś wybierał to w czerwcu całą grupą mamy jechać do Wojsławic. a jeśli nie w czerwcu to na pewno 14 lipca
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|