|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 4:21 am
Ryhol VioLLeta Ryhol Sereg-Run Ryhol To ja tez pokaze swoja Gebe paskudna xd Klik.Klak.Tutaj cos innegoTutajMam jeszcze pelno jakis takich walnietych spontanicznych fotek to moze je potem wrzuce (: Nice! dzieki redface hiehie ^^ ja mam wiecej fotusiek Ryholucha ^^ blaugh no ba blaugh nawet sie nie waz xp xp xp xp i wiesz dokladnie o ktre zdjecia mi chodzi xp xp xp Spoko az taka to nie jestem jak Ty dla mnie blaugh wwrrcch... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:01 am
]Goth bless[ Ja- Yosei ...tak się zastanawiam ...bo chyba ja nigdy nie dawałem zdjęć do galerii tutaj ...a chyba nieliczni z Gildii wiedzą tylko jak wyglądam ...więc dam zdjątko moje ...tylko specjalnie takie żeby nie było mnie specjalnie widać... ninja ...zresztą - to jest zdjątko z ASG, więc jestem w mundurku (wiem, że troche za duży, ale na mnie trudno cokolwiek znaleźć... xd ) w goglach i z shotgunem oczywiście... wink ... photo...i mam nadzieje, że nadal pozostaje nierozpoznawalny i tajemniczy xd ninja No no, ladne zdjecie.. widze ze specjalnie nikt nie stoi obok Ciebie, zeby nie bylo porownania jaki to jestes wysoki xd blaugh ...raju ...odwal sie stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 6:52 am
Ja- Yosei ]Goth bless[ Ja- Yosei ...tak się zastanawiam ...bo chyba ja nigdy nie dawałem zdjęć do galerii tutaj ...a chyba nieliczni z Gildii wiedzą tylko jak wyglądam ...więc dam zdjątko moje ...tylko specjalnie takie żeby nie było mnie specjalnie widać... ninja ...zresztą - to jest zdjątko z ASG, więc jestem w mundurku (wiem, że troche za duży, ale na mnie trudno cokolwiek znaleźć... xd ) w goglach i z shotgunem oczywiście... wink ... photo...i mam nadzieje, że nadal pozostaje nierozpoznawalny i tajemniczy xd ninja No no, ladne zdjecie.. widze ze specjalnie nikt nie stoi obok Ciebie, zeby nie bylo porownania jaki to jestes wysoki xd blaugh ...raju ...odwal sie stare hm...za malo wyrazne xp sa inne? ^^ (eeh nie zdazylam calej galerii oblookac.. stressed )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 7:03 am
VioLLeta hm...za malo wyrazne xp sa inne? ^^ (eeh nie zdazylam calej galerii oblookac.. stressed )zajrzyj tu: www.gaia.za.pl 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:39 am
..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:54 am
VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria wypas foty ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 8:56 am
Addik VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria wypas foty ... no ba............ wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:41 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:49 am
VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria eek Widac ze sie ślinie???? ghdzie mieszkasz dziewczynko??? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:50 am
opcy Addik VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria wypas foty ... no ba............ wink Chriss mi sie przy monitoze slinil to mud alem linka.. Kurde... No juz se w spokoju nie mozna poogladac.. khem tak.. to bedzie doobre slowo.. poogladac... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:52 am
Wodzu opcy Addik VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria wypas foty ... no ba............ wink Chriss mi sie przy monitoze slinil to mud alem linka.. Kurde... No juz se w spokoju nie mozna poogladac.. khem tak.. to bedzie doobre slowo.. poogladac... biggrin A gdzie masz rączki??? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:55 am
Christoff_Gangrell Wodzu opcy Addik VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria wypas foty ... no ba............ wink Chriss mi sie przy monitoze slinil to mud alem linka.. Kurde... No juz se w spokoju nie mozna poogladac.. khem tak.. to bedzie doobre slowo.. poogladac... biggrin A gdzie masz rączki??? xd [szur szur szur] nie przeszkadzaj.!! [szur szur szur] xd xp xd xp xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 9:58 am
VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria Az milo popatrzyc, aczkolwiek specjalista nie jestem - w koncu dziewczyna... xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:13 pm
yyyyyyyyy? co? yhm...tylko prosze nie pytajcie sie o wiek^^ hmm...slinisz sie Chris? ee no chyba zartujesz? ^^ oj wymyslacie..a gdzie mieszkam? w beznadziejnym miejscu bo chyba daleko od was wszystkich crying Chelmno kolo Torunia...Bydzi.. blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue May 10, 2005 12:21 pm
Ibris VioLLeta ..zapraszam..jak by to kogos interesowalo xd galeria Az milo popatrzyc, aczkolwiek specjalista nie jestem - w koncu dziewczyna... xd 3nodding eek .... eeee... yy.. *rozglada sie w okolo* o.. slicznosci... eek wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|